Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

SUPER nagrody w Konkursie na Dzień Dziecka
Wygraj SUPER Nagrody na chomiku - gosialima
w Konkursie na Dzień Dziecka

!! NOWY ! Konkurs na Dzień Dziecka.
[Obrazek: banerkonkursunadd.png]

Dzień Dziecka to 1 czerwca, dlatego konkurs trwa do 31 maja 2011, tym razem to nie tylko moje prezenty dla WAS,

na początek Nagroda Główna - 1.000.000 pkt ... ale będzie więcej !!

PULA na nagrody ciągle rośnie !!

* Extra Premia - 5.000 pkt dla pierwszych 50 chętnych.

jeśli chcesz je dostać zapisz się na NOWY konkurs już dziś :)

Zasady: (wyciąć.. wszystkie na str konkursu)

1. Konkurs polega na ZACHOMIKOWANIU WSZYSTKICH Plików z Folderu "Pliki na konkurs" oraz Dodaniu ich do zbiorów uczestnika konkursu w Specjalnym Folderze konkursowym, ja proponuję nazwę - Konkurs na Dzień Dziecka ; ale.... (nazwa tego folderu zależy jedynie od inwencji uczestnika - nazwę i link do folderu należy mi wysłać na priv).

* Zachomikowane pliki należy aktualizować w każdą kolejną niedzielę.

2. Dodatkowo należy umieścić baner (mini baner) konkursowy na stronie głównej uczestnika.

.. cały zbiór zasad na stronie konkursu :

* link to : !! NOWY !! konkurs na Dzień Dziecka

Partnerem tej akcji jest chomik - gosiaAMSTEL
Zapraszam - dla każdego mam coś ciekawego , a wszyscy odwiedzajacy są u mnie bardzo mile widzianymi :)

[Obrazek: 1logogosialimad.jpg]
  Odpowiedz
Nie ma możliwości zapisania się na konkurs, ponieważ nie ma baneru na dole strony...
  Odpowiedz
Baner już jest... miałam kłopot z kompem i obrazek pojawił się po kilku godzinach - Zapraszam :)
Zapraszam - dla każdego mam coś ciekawego , a wszyscy odwiedzajacy są u mnie bardzo mile widzianymi :)

Odpowiedz
Witam, rozumiem to w ten sposób:
- w komentarzu do małego zdjęcia zgłosić udział w konkursie
- zachomikować folder
- uaktualniać
- zasady konkursu usunąć, pozostawiając tylko mały banerek (zdjęcie)
- inne formy reklamy w mojej gestii

czy dobrze to interpretuję?

Pozdrawiam

[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
YOU'LL NEVER WALK ALONE.

Odpowiedz
Na dziś liczba uczestników to 28 osób :)

oczywiście zapraszam serdecznie wszystkich do uczestnictwa , bo

są bardzo ciekawe NAGRODY i promocje ...

25.04.2011
Doszli nowi sponsorzy i dodatkowe punkty na nagrody:
ROSASS - 600.000 pkt
Pietroso99 - 400.000 pkt

Odpowiedz