A my co, zostajemy obojętne na nasze doznania? A więc ja, gdy nie ma mojego chłopaka, bawię się tzw. myszką od komputera. Wtajemniczeni wiedzą, o co kaman, a dzieciakom stop! Macie swoje zabawki erotyczne? Co te dziewczynki są takie wstydliwe.
Samotne pieszczoty - robicie to?
|
02.01.2012, 21:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.02.2013, 02:54 przez MissFuneral.)
Kobietki, faceci mają taki temacik: Czy się masturbujesz?
A my co, zostajemy obojętne na nasze doznania? A więc ja, gdy nie ma mojego chłopaka, bawię się tzw. myszką od komputera. Wtajemniczeni wiedzą, o co kaman, a dzieciakom stop! Macie swoje zabawki erotyczne? Co te dziewczynki są takie wstydliwe. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
29.01.2012, 19:11
(29.01.2012, 17:13)Karolina90 napisał(a): co te dziewczynki są takie wstydliwe. No cóż taka nasza uroda W sumie powiem że nie mam swojej zabawki erotycznej jak i nie robiłam samotnych pieszczot. Kiedyś moze nadejdzie ten czas ale jak na razie radze sobie bez tego
Nigdy nie jest tak jak byś my chcieli... ale jest tak jak być powinno...
04.02.2012, 21:36
Paulina napisał(a):W sumie powiem że nie mam swojej zabawki erotycznej... Planujemy takie zakupić , ale to będzie osobny wątek.
Jak będę stara i nie zdolna wczołgać się na partnera albo po niego to pewnie zacznę
Ale zabawki można pooglądać niektóre są bardzo zabawne
16.02.2013, 19:43
Napisałabym coś ale się wstydzę ;pp jak jest jakaś dziewczyna która odpowie mi na kilka pytań to niech mi napisze wiadomość : ))
18.02.2016, 07:16
Ja codziennie się sama bawię i nie mam żadnych pomagaczy oprócz marchewki.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości