Telefon był praktycznie nie używany, służył mi jako "budzik", dla zainteresowanych mogę coś więcej napisać/powiedzieć
Link do aukcji
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Samsung Galaxy S6
|
08.11.2017, 21:58
Witam posiadam na sprzedaż Samsunga S6 w kolorze Black Sapphire telefon jest w 100% sprawny. Telefon nie jest zniszczony użytkowany cały czas w etui które dorzucam do telefonu. Na przodzie jak i tyle telefonu naklejona folia, jedną dorzucam gratis.
Telefon był praktycznie nie używany, służył mi jako "budzik", dla zainteresowanych mogę coś więcej napisać/powiedzieć Link do aukcji Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... |