Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Segregowanie sezonu serialu
Witam, mam taki problem, że chciałbym mieć posegregowane odcinki serialu po kolei. A jeden z odcinków ma 350 MB, a inny 349,5 MB i wskakuje mi przed szereg, i jest nie po kolei.
  Odpowiedz
Czy dobrze rozumiem - chodzi Ci o to, że w folderze odcinki są nie po kolei? Z tego, co wiem, to w folderze pliki automatycznie układają się w kolejności według daty dodania, więc chyba najprościej jest je uploadować w określonej kolejności.
  Odpowiedz
Owszem. Ale jest też możliwość ustawienia jak ma być segregowane:
[Obrazek: fd2c5cd453.png]
Ustaw nazwa to posegregują się (nie wiem jak będzie wyświetlane u innych)
[Obrazek: Nwc7AWP.png]
Sygnatura wykonana przez: Rafal07000
  Odpowiedz
daw13 napisał(a):Ale jest też możliwość ustawienia jak ma być segregowane
Zgadza się, ale posegregują się tylko Tobie w danej chwili, a kiedy wchodzisz do folderu domyślnie pliki ułożone są według daty dodania.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości