Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Selena Gomez jako pirat. Retouch, manipulacja .
Video 
Mój pierwszy retusz + manipulacja, chciałabym abyście to ocenili . :3
Więc, co sądzicie o tym retuszu ?

Czekam na opinie . : D
  Odpowiedz
Wow :) Super. Mam pytanie czy mogłabyś zrobić tutek jak np: wygładzać cerę, zmieniać kolor włosów używając maski, albo wycinanie obiektów za pomocą maski bo wychodzi ci to świetnie.
Chomik: YouTube | Portfolio deviantART

Odpowiedz
(31.07.2012, 01:45)rafal07000 napisał(a): Mam pytanie czy mogłabyś zrobić tutek jak np: wygładzać cerę, zmieniać kolor włosów używając maski, albo wycinanie obiektów za pomocą maski bo wychodzi ci to świetnie.

Może zrobię jakiś tutek w najbliższym czasie...
Zastanowię się jeszcze o czym. Poinformuję, jeśli będę robić . : )
Tutoriale będę najczęściej robiła na live, ale będą też kopie na kanale .

Więc subskrybujcie, komentujcie, lajkujcie, oceniajcie i co tam chcecie . : D
  Odpowiedz
Noo proszę, jestem pod wrażeniem :) Aż naszła mnie ochota na powrót do robienia tutków video Ok
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
A jaką masz nazwę kanału Nestlle ? Dobry retusz Brawo
  Odpowiedz
Raden, wystarczy kliknąć na filmiku i przerzuca Cię na YT LINK

Tutek świetny! Już nad ranem go oglądałem ale jak przyszła moja pora, nie dałem rady się wypowiedzieć ;) Dla osoby zielonej w temacie to dosłownie czarna magia... Szczególnie podobał mi się moment, kiedy dodawałaś naszyjnik i chwila w której był taki "gibki"... Potęga programów graficznych.

Życzę powodzenia w tworzeniu kolejnych filmików ;) Każdy z przyjemnością obejrzę.
  Odpowiedz
Czemu nazwa Twojego kanału to CDGSO a 2 film pochodzi z kanału GSKKM?
Jeśli chodzi o filmik, to bardziej speed art niż tutorial ale brawo, świetnie Ci to wyszło.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
(03.08.2012, 16:01)Sebastian napisał(a): Czemu nazwa Twojego kanału to CDGSO a 2 film pochodzi z kanału GSKKM?
Drugi kanał mojej koleżanki to GSKKM, a jej nie chciało się usuwać intra i wstawiła z nim. Wydaje mi się, że chciała sobie zrobić roklamę drugiego kanału.

(03.08.2012, 16:01)Sebastian napisał(a): Jeśli chodzi o filmik, to bardziej speed art niż tutorial

Dlatego umieściłam to w kategorii "galeria", a nie "tutoriale" . : )
  Odpowiedz