Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Siema i zapraszam.
Siema użytkownicy i ekipo, więc tak znajdziecie u mnie na bieżąco aktualizowane pliki filmowe tylko avi, wszelkiej maści od TS po dvdrip, zagraniczne, lektor napisy...., ale znajdziecie też gry na pc, trochę seriali, nacisk stawiam na filmy, ale chomik jest różnotematyczny, staram się jak tylko mogę wbijać na chomika nowe pliki, od pewnych chomików, sam nie upie bo łącze mam masakryczne, ale daje to co najlepsze, zapraszam serdecznie, aktualizacja plików praktycznie codziennie, robię co mogę, czasem free na pliki filmowe wszystkie, bez haseł bez wyjątków, jak czysto to na ostro :D zapraszam do mojego chomika, pobierania i chomikowania plików, fajne forum.

chomik http://chomikuj.pl/DOWNLOAD2011
  Odpowiedz
Witaj:) Życzę Ci mile masy mile spędzonego czasu wśród Odjechanych :)
  Odpowiedz
Witam cię bardzo serdecznie w naszych odjechanych progach.
  Odpowiedz
Witamy :)
  Odpowiedz
No siemano...
  Odpowiedz