Podoba Wam się ten styl bycia? Założyłem wątek, ponieważ jestem ciekaw Waszego zdania na ten temat
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Skejci
|
Full cap, dresy lub niekoniecznie, luźny t-shirt a do tego wszystkiego deska.
Podoba Wam się ten styl bycia? Założyłem wątek, ponieważ jestem ciekaw Waszego zdania na ten temat "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze." Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
26.12.2012, 01:35
Wiesz, są skejci i skejci. Dopóki jest to pokaz pasji, zainteresowań, sportu i sztuki, wszystko jest ok. Nawet specyficzny strój może się podobać.
Jeżeli jednak przejawia się to w malowanie beznadziejnych bohomazów na ścianach budynków publicznych, ćpaniem i piciem, staje się to zwykłym bandytyzmem z etykietką "Skejt".
26.12.2012, 01:40
O taką wypowiedź mi właśnie chodziło.
Hmm, a jak wizualnie postrzegacie wspomnianych "Skejtów"? "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
26.12.2012, 01:47
Tak podoba mi się.
Sam noszę bardzo szerokie spodnie, i wielkie t-shirty. Do tego jeżdżę na rowerze wyczynowym. Boli mnie jednak to, że ludzie postrzegają ludzi szerzej ubranych za '' dresiarzy, penerów, bandytów, ludzi bez kultury '' itp. A ja osobiście nie znam człowieka w szerokich spodniach który nie ma w sobie kultury, wręcz przeciwnie, ma jej więcej niż człowiek który go obraża. Takie mam na ten temat zdanie
26.12.2012, 12:54
Ja nic do nich nie mam. Lubią co robią i mają takowy styl. Osobiście nie wyobrażam siebie w dresach.
Nie jeździłem nigdy na desce, lecz wiem jaka to frajda bo wszystkie części Tony Hawka wciągnęły mnie na maksa
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
15.02.2013, 14:05
U nas w klasie jest taki chłopak ktorego nie lubią. Zaczął nagle jeździć na deskorolce, drsey itp. Dzieci zaczęły go wyzywać skejcik. I wszystko o deskorolce jest kojarzone właśnie z nim on jest takim klaunem klasowym Jesnym słowem dziwne.
07.01.2014, 22:00
hej Jest tu ktoś kto utożsamia sie z subkultura skejtów?
|