Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Skradziono mi konto na Chomikuj.pl
A nie mówiłam! Od początku mi ten bot nie pasował. Szczególnie, że Kaspersky go wykrywał jako zawierający keylogger.
Rzeczony Chomik Mail został wysłany przez osobę z innego forum do labu Kasperskiego.
Skoro jest to ten sam program to wcale nie powinno być dziwne, że Kaspersky wykrył w nim keylogger.
Szkoda tylko, że zostało to zignorowane przez użytkowników, którzy dali się zmanipulować temu bezczelnemu złodziejowi.

P.S.
Drogi złodzieju. Uwierz mi, prędzej czy później poniesiesz konsekwencje. Zła karma zawsze wraca. :P
  Odpowiedz
Z radością informuję, że wszystkie punkty ukradzione przez złodzieja (wraz z prowizją) zostały mi zwrócone przez Administrację. :)
Co by nie mówić, tym razem Administracja Chomikuj się postarała i szybko załatwiła sprawę. :)
No a ja mam nauczkę na przyszłość, jeśli chodzi o korzystanie z darmowych programów.
  Odpowiedz
Happy end. Fajnie, ja na postęp sprawy kiedyś czekałem 2 tygodnie, aż zrobiłem z kolegami atak spamerski, 1000 wiadomości w 20 min., to od razu sprawa się rozwiązała.
  Odpowiedz
Dobrze się stało , że Administracja stanęła na wysokości zadania .
Dobrze , że nam tutaj o tym opowiedziałaś - inni mają teraz ostrzeżenie .
Dobrze , że mamy tu takich speców jak swordancer Brawo .
Dobrze jest Ok .
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz