Wedle życzenia Beatko
Zlikwidowałem baner ponieważ ustawiłem sobie sygnaturkę
Pozdrawiam zaglądających tu, moich znajomych
Muszę przyznać, że to działa. Od czasu wstawienia tego posta, doszło mi około 20 polecających/polecanych
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Skromnie zaproszę do siebie.
|
15.02.2011, 03:14
Co się dużo będę rozpisywał Wszystkich "strachliwych" zapraszam do siebie. W szczególności polecam horrory w dziale "filmy"
Wedle życzenia Beatko Zlikwidowałem baner ponieważ ustawiłem sobie sygnaturkę Pozdrawiam zaglądających tu, moich znajomych Muszę przyznać, że to działa. Od czasu wstawienia tego posta, doszło mi około 20 polecających/polecanych Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... |