Sterowniki grafiki itd aktualne, wszystkie pozostałe gry działają bez problemu. Zastanawiałem się już, czy nie męczyć się z supportem.
Sleeping Dogs - wywala z gry
|
09.04.2014, 22:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.04.2014, 22:55 przez Swordancer.)
Mam na steamie Sleeping Dogs, ale niestety po paru updatach z gry mnie wywala bez żadnego błędu, po prostu myk i tyle. W dodatku za każdym razem gdy ją uruchamiam, to jest ona w oknie, mimo włączonego pełnego ekranu w ustawieniach. Komputer w 100% spełnia zlecane wymagania gry. W sieci znajduję tylko jakieś podejrzane patche i cracki, a nie chcę ich wciskać na oryginalną grę. Przeinstalowałem grę, po update znów wywala do pulpitu po paru minutach gry lub po prostu przy rozpoczynaniu questa. Czy może ktoś zna rozwiązanie tego problemu?
Sterowniki grafiki itd aktualne, wszystkie pozostałe gry działają bez problemu. Zastanawiałem się już, czy nie męczyć się z supportem. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
09.04.2014, 23:50
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.04.2014, 23:51 przez Nieśmiertelny.)
Ostatnio mam podobne problemy z Rome II Total War. Czytałem, że gry z polskimi (czymś) mają najwięcej błędów i najlepiej grać na angielskim itd -Takie bzdury jak dla mnie .
Czytałem też, że niedawno była jakaś aktualizacja windows'a, więc może zaktualizowany firewall coś pokiełbasił? Popatrz wyłącz zapore i antywirus jeżeli go posiadasz. Jeżeli to nie pomoże, to... czytaj bo mi tylko to zostało Życie nie ma ścieżek na skróty.
|