Ostatnio znajoma dostała tort z tej cukierni [ciach!], powiem, ze nie dość, że był pyszny, to jeszcze niesamowicie smakował.\
Co sądzicie o takiej formie prezentów ?
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Słodkości na prezent
|
Ostatnio z racji mojego wieku dość często bywam na okrągłych urodzinach ( darujmy sobie szczegóły których ) no i różne solenizanci dostają prezenty.
Ostatnio znajoma dostała tort z tej cukierni [ciach!], powiem, ze nie dość, że był pyszny, to jeszcze niesamowicie smakował.\ Co sądzicie o takiej formie prezentów ? Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
14.05.2014, 12:49
File07 napisał(a):powiem, ze nie dość, że był pyszny, to jeszcze niesamowicie smakował.\Tak, a masło było maślane. Mi to wygląda na ewidentną kryptoreklamę, ale na razie za mało tego, żeby jednoznacznie to stwierdzić, dlatego mam Cię na oku. Tort na prezent urodzinowy? Tort się kupuje na urodziny żeby zdmuchnąć świeczki i go zjeść. To tak jakby na urodziny kupić komuś czapeczki urodzinowe. ![]()
14.05.2014, 17:22
Przecież to nie reklama, więc po co tam hiperłącze
![]() Tort jako prezent? Swordancer napisał(a):To tak jakby na urodziny kupić komuś czapeczki urodzinowe.Nie mam nic do dodania. |