Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ankieta: Jakie masz odczucia po klipie?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Negatywne
50.00%
3 50.00%
Daje moc
16.67%
1 16.67%
Nie slucham ciezkich przekazów.
33.33%
2 33.33%
Razem 6 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Smigam po znajomych
Video 
Witam i Pozdrawiam;  ( z taka ostra ale stara nutka ) chyba jeszcze dozwolone na Odjechanych ? Czy mam nowy regulamin studiowac? ( sory, ze wpadam co kilka lat ;/ ale chyaba teraz zabawie dlugo.  
  Odpowiedz
Wybacz jeśli urażę, ale uważam, to za zlepek losowych rymów, a jedyny przekaz, to ten który sobie wymyślą słuchacze po LSD.
  Odpowiedz
(12.03.2017, 12:28)Swordancer napisał(a): Wybacz jeśli urażę, ale uważam, to za zlepek losowych rymów, a jedyny przekaz, to ten który sobie wymyślą słuchacze po LSD.

Mnie sie chyba juz nie da urazic kolego wiec spoko. Co do Twoich mysli hmm masz racje ogolnie rzecz biorac. 
Jednak hh jest czyms innym i jest skompliowany - nie wielu potrafi go prawidlowo czytac a potrafia Tylko Ci tak naprawde którzy chodza po tych petlach w realu :)

Nie rozumiem tylko dlaczego skasowales wszystkie powitania ?
  Odpowiedz
Eee jakie powitania?
  Odpowiedz
Masz je w starym wątku
https://odjechani.com.pl/Thread-Witam-Serdecznie_2475
o to chodziło?
  Odpowiedz
Hehe to jest z 2011 roku kolego / ok nie wazne ;) Pozdr.
  Odpowiedz
Nie mój klimat ale Szanuje i Pozdrawiam
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości