Ankieta: Kto z nich ma rację? Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
30 000 pkt. - admin (Więcej punktów, to większa impreza. Jak się bawić to się bawić, drzwi wyważyć, nowe wstawić.) | 55 | 52.88% | |
20 000 pkt. - Szymon (Tak jest optymalnie - nie za dużo, nie za mało. Takie proporcje pozwolą na zachowanie równowagi w rozdawaniu punktów.) | 30 | 28.85% | |
10 000 pkt. - CzekoladowyBaron (Nie ma sensu więcej, ponieważ rozdajemy je i tak zbyt często. Mniejsza ilość punktów pozwoli nam częściej organizować eventy.) | 19 | 18.27% | |
Razem | 104 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Spór administratorów!
|
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
03.11.2012, 01:58
(03.11.2012, 00:11)raf88892 napisał(a): ja jestem za Symonem ponieważ tak było dobrze,ale admin wygra Admin wygra bo ludzie są chciwi i jeśli dasz takiemu palec, to weźmie całą rękę... Co do tematu: Wg. mnie Czekoladowy ma racje ponieważ czym częstsze konkursy, tym więcej 'obdarowanych' osób, a jeśli będzie jeden konkurs na jakiś czas z jedną gigantyczną nagrodą to tylko jedna osoba zgarnie, a inne osoby będą musiały się obejść smakiem... Więcej konkursów = więcej userów.. Prosta polityka! Pozdrawiam.
04.11.2012, 21:52
Ludzie biorą admina żeby nie podpaść hehe
14.11.2012, 21:41
Szymon wierzę w ciebie że wygrasz ten spór adminów trzymam kciuki
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
22.11.2012, 16:10
Jestem za równowagą czym popieram Szymona
22.11.2012, 20:56
im więcej tym lepiej
02.12.2012, 11:04
Nadszedł czas zakończyć spór administratorów.
Spór pozostaje nierozstrzygnięty, ponieważ nie osiągnął założonej liczby głosujących. Liczyliśmy na więcej głosów, jednak wynik ponad 100 zasługuje przynajmniej na nagrodę pocieszenia jaką jest 100 000 pkt! do wykorzystania w portalu Chomikuj.pl. Sprawdzimy teraz konta wszystkich głosujących pod kątem ilości zaproszonych / poleconych i ogłosimy wyniki w tym właśnie wątku. Bardzo dziękujemy za Wasze chęci i zaangażowanie Dziękujemy również naszym sponsorom: Wyniki już niebawem...
Nadszedł czas rozstrzygnięcia sporu jednak nie osiągnęliśmy zakładanej ilości głosujących.
Nie zostawimy Was jednak bez gratyfikacji. Najwięcej zaproszonych do głosowania osób, uzyskał Marszal. Za swoje działania otrzymuje od nas nagrodę pocieszenia w postaci 100,000 chomikowych pkt. Pozostałym serdecznie dziękujemy za udział w głosowaniu i zachęcam do wzięcia udziału w nadchodzących akcjach. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości