Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ankieta: Kto z nich ma rację?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
30 000 pkt. - admin (Więcej punktów, to większa impreza. Jak się bawić to się bawić, drzwi wyważyć, nowe wstawić.)
52.88%
55 52.88%
20 000 pkt. - Szymon (Tak jest optymalnie - nie za dużo, nie za mało. Takie proporcje pozwolą na zachowanie równowagi w rozdawaniu punktów.)
28.85%
30 28.85%
10 000 pkt. - CzekoladowyBaron (Nie ma sensu więcej, ponieważ rozdajemy je i tak zbyt często. Mniejsza ilość punktów pozwoli nam częściej organizować eventy.)
18.27%
19 18.27%
Razem 104 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Spór administratorów!
ja jestem za Symonem ponieważ tak było dobrze,ale admin wygra ;)
[Obrazek: sugnatura-1377869007.png]
(03.11.2012, 00:11)raf88892 napisał(a): ja jestem za Symonem ponieważ tak było dobrze,ale admin wygra ;)

Admin wygra bo ludzie są chciwi i jeśli dasz takiemu palec, to weźmie całą rękę...

Co do tematu:
Wg. mnie Czekoladowy ma racje ponieważ czym częstsze konkursy, tym więcej 'obdarowanych' osób, a jeśli będzie jeden konkurs na jakiś czas z jedną gigantyczną nagrodą to tylko jedna osoba zgarnie, a inne osoby będą musiały się obejść smakiem... :)

Więcej konkursów = więcej userów..

Prosta polityka!

Pozdrawiam.
(03.11.2012, 01:58)Mychaty napisał(a): Admin wygra bo ludzie są chciwi i jeśli dasz takiemu palec, to weźmie całą rękę...
właśnie ludzie wybiorą tego kto da najwięcej
[Obrazek: sugnatura-1377869007.png]
Ludzie biorą admina żeby nie podpaść hehe :)
Popieram pomysł admina :)
Jak iść to tylko na całego.
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Szymon wierzę w ciebie że wygrasz ten spór adminów :)trzymam kciuki
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
Jestem za równowagąBrawo czym popieram Szymona:)
im więcej tym lepiej;)
Nadszedł czas zakończyć spór administratorów. :)
Spór pozostaje nierozstrzygnięty, ponieważ nie osiągnął założonej liczby głosujących.
Liczyliśmy na więcej głosów, jednak wynik ponad 100 zasługuje przynajmniej na nagrodę pocieszenia
jaką jest 100 000 pkt! do wykorzystania w portalu Chomikuj.pl.
Sprawdzimy teraz konta wszystkich głosujących pod kątem ilości zaproszonych / poleconych i ogłosimy wyniki
w tym właśnie wątku. :)

Bardzo dziękujemy za Wasze chęci i zaangażowanie
Dziękujemy również naszym sponsorom:

Wyniki już niebawem...
Nadszedł czas rozstrzygnięcia sporu jednak nie osiągnęliśmy zakładanej ilości głosujących.
Nie zostawimy Was jednak bez gratyfikacji.
Najwięcej zaproszonych do głosowania osób, uzyskał Marszal.
Za swoje działania otrzymuje od nas nagrodę pocieszenia w postaci 100,000 chomikowych pkt.

Pozostałym serdecznie dziękujemy za udział w głosowaniu i zachęcam do wzięcia udziału w
nadchodzących akcjach.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości