Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Sprzedam Chomika z ponad 3 mln punktów / 750 GB transferu.
Nic nie zrobi, bo wiem do czego pijesz :) i oni tacy głupi nie są jakby się mogło wydawać. Oni banują ale puste konta, uwierzcie mi że nie zbanują kont gdzie jest dużo plików bo oni wiedzą że ludzie z takich kont ściągają...
Bo długiej wymianie zdań z administracją doszedłem do następujących wniosków, lecz na początku o co chodzi.
Sam zgłosiłem swojego chomika do administracji wysyłając im dokładnego screena z forum, ukazującego
to iż chce sprzedać chomika, w odpowiedzi od administracji dostałem wiadomość typu "Niestety nie możemy określić
pochodzenia zrzutów ekranu, ponieważ nie pochodzą one z portalu chomikuj.pl"
- dodam że adres również podałem.

Jaki z tego wniosek? Wystawiając chomika na sprzedaż (oczywiście na forum) nie możecie zostać zablokowani,
ponieważ administracja nie uznaje takich screenów. Tak więc Wasze blokady były spowodowane czym innym, czym? Tego
niestety jeszcze nie wiem.

Pozdrawiam, życząc szczęśliwego Nowego Roku!
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl