Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Sprzedam Gry Steam/Origin (kody)
Sprzedam gry na PC w postaci kodów na platformę Steam lub Origin. Lista gier Steam: Mirror's Edge,Medal of Honor 2010,Dead Space 3, Crysis 2 Maximum Edition,Burnout Paradise: The Ultimate Box, Na Origin te wszystkie gry tylko zamiast Dead Space 3 jest pierwsza część. Cena to 10zł za jedną grę. Najlepiej gdyby płatność była przez Paypal, ale można się dogadać :).
[Sygnatura usunięta przez moderatora.]
Aktualne. :)

Wysłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
Mam pytanie, a z kąt pochodzą te kluczę... Głównie chodzi mi o steam, chcę być bardziej ostrożniejszy teraz..
Stop pomagania!
sądząc po nazwach gier wnioskuje że stąd :
https://www.humblebundle.com/
jeżeli Forever555 zaoferuje cene większą niż 15 zł niekupuj :) na tej stronce właśnie kupisz za 15 zl :D
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]