Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Sprzedam Konto chomikuj
Mam do sprzedania konto chomikuj 12 mln punktów cena 700zł wystawiam na Allegro to jest ponad 2400GB chętnych pisz na pw
  Odpowiedz
Trochę drogo, patrząc na to, że chomikuj upada. Jest już abonament za 5zł / miesięcznie bez limitu pobierania, więc ceny chomików z transferem również spadły, bo kto zapłaci tyle za 2400GB, skoro za piątaka można pobierać bez limitu.

Odpowiedz
Nikt o zdrowych zmysłach nie da tyle kasy za konto na chomiku.
  Odpowiedz
Pisze że bez ograniczenia czasowego nie widzę zęby pisało bez ograniczenia GB https://zapodaj.net/images/8ff18b81dc8d9.png mogę się mylić bo nie znam się na tych wszystkich abonamentach et cetera.Według tego cennika mój chomik jest wart 2800zł 120zł za 100 GB daje taką sumę na allegro jest taniej 30 zł za 100 GB 24x30 = 720zł ale ta oferta jest 100GB na 30DNI a na moim chomiku jest bezterminowo
  Odpowiedz
To, że coś jest warte tyle i tyle, nie znaczy, że ktoś Ci da tyle pieniędzy. Mało komu jest to potrzebne.
Zwłaszcza, że lata świetności chomika minęły bezpowrotnie.
  Odpowiedz
(06.08.2017, 17:27)tommig1983 napisał(a): Pisze że bez ograniczenia czasowego nie widzę zęby pisało bez ograniczenia GB https://zapodaj.net/images/8ff18b81dc8d9.png mogę się mylić bo nie znam się na tych wszystkich abonamentach et cetera.Według tego cennika mój chomik jest wart 2800zł 120zł za 100 GB daje taką sumę na allegro jest taniej 30 zł za 100 GB 24x30  = 720zł ale ta oferta jest 100GB na 30DNI a na moim chomiku jest bezterminowo

W aplikacji mobilnej pojawiła się opcja zakupu pakietu bez limitu transferu. Działa to tylko w aplikacji mobilnej, ale zawsze można użyć emulatora i pobierać tak z komputera. Nie jest to najwygodniejszy sposób, ale jak ktoś ma zapłacić 5zł albo kilkaset za pobranie dużej ilości danych, to myślę, że zdecyduje się na opcję z emulatorem.

Odsyłam do mojego wątku ----> https://odjechani.com.pl/Thread-Nowy-rod...-transferu

Próbuj sprzedać, wystaw na allegro, ale nie sądzę, że za taką cenę ci się uda. Możesz również spróbować licytacji, to zweryfikuje jaka jest jeszcze realna wartość kont na chomikuj.

Odpowiedz
- Sprzedaj za 150 - 200zł. Więcej prawdopodobnie nie dostaniesz. Chociaż próbuj - różnie bywa.

- Możesz sprzedawać na allegro transfer np. 10gb po 3zł. Klient dostaje hasło do serwisu, w którym wkleja link do pliku. Twój chomik zachomikuje dany plik i udostępni hasło do folderu, klientowi. W sumie idzie to zautomatyzować. 2400 GB = 240 * 3zł = 720 zł

- Nie sprzedawaj. Może kiedyś portal na nowo rozwinie skrzydła :D .
Niedostępny
  Odpowiedz
A za 13mln da ktoś 550zł
  Odpowiedz
I jak sprzedało się?
  Odpowiedz
Jeszcze nie
  Odpowiedz