Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Sprzedam Menu Flash
Sprzedam Menu Flasch!
Link do Menu:Menu Reddatch
W Menu mogę podmienić 2 Kategorie Według zamawiającego .
Cena to 200k Pkt

A tu mam Drugie Menu cena 75k Pkt Piłkarskie menu

Kontakt Priv Lub w tym wątku!
Stop pomagania!
Menu nie warte swojej ceny, pierwsze to kompletna porażka totalnie źle dobrane kolory słabe graficznie i stylistycznie. Drugie trochę lepsze od pierwszego ale nikt nie daje polecanych folderów bo to mija się z celem jak mamy tytuł filmu to nie zmieści się on na twoim przycisku folderowym, poza tym słabo zrobione cienie napisów. Mocno przecenione menu 1 w ogóle nie nadaje się do niczego za drugie nie polecam nikomu dać więcej niż 10 tys.
Marszal ma racje. Moim zdaniem menu nie jest warte nawet 10 000. Jeżeli chcesz sprzedawać menu za 200 000 muszą one być naprawdę niezłe a to jest 5 minut roboty. Nie wiem czy mogę tu dać przykład jakiegoś z moich menu

🔍Link
Dzieki za rady lecz Eryk przesadzasz 5 Minut roboty Hah

Temat Do ZAMKNIĘCIA !
Stop pomagania!
No dobra może troszkę przesadziłem 5 minut to za mało. Te piłkarskie już może być ;) Cena chyba tez jest dobra
W tym pierwszym zmień tapetę na hd wywal ten filmik i ogólnie zrób tak żeby było ładnie

Taka moja rade ;]
W tym 1 Miało być innaczej i było a puźniej zamawiający zażyczył se tak i nie wziął
Stop pomagania!
Nie lubię takich gości co zamawiają i nagle Nie... jednak nie chce: gdzie menu już gotowe ;]
i tak zmieniałem jeszcze A kto lubi :)No cóż poradzę a ile byś wycenił te menu co jest na Chomiku grafikun
Stop pomagania!