Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Sprzedam Prezentacje maturalne tematy historyczne
Witam

Do sprzedania mam prezentacje maturalne na tematy:

1.Zaprezentuj wielkie karty naszej historii utrwalone w różnych gatunkach zapisu literackiego. Przedstaw temat na kilku wybranych przykładach.

2. Wielkie karty naszej historii utrwalone w różnych formach zapisu artystycznego. Zaprezentuj na wybranych przykładach.

3.Przedstaw postawy Polaków wobec sprawy ojczyzny w literaturze różnych epok. Dokonaj porównania i oceń sposoby kreacji.

Prace były pisane przeze mnie dla mnie oraz znajomych. wszystkie ocenione na 18-20 punktów, oczywiście dodaję również ramowy plan wypowiedzi i bibliografię.

cena 40 zł za pracę
KoneserzyKina.pl recenzje blu-ray, blog filmowy