Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Sprzedam Sprzedam 2 Chomiki !
Witam. Mam dzisiaj na sprzedaż 2 chomiki.
1 To chomik, na którym znajduje się 200GB gier na XBOX360 oraz PC, wszystkie opisane ładnie. Wszystko własny upload. Nowy szablon do opisywania. Ani razu jeszcze nie wykorzystany. Dorzucam przy kupnie.Przy dobrej reklamie i uploadzie sporo się na nim wyciśnie.

2 To chomik, na którym znajdują się seriale. Też własny upload. Ogólnie 70GB własnego uploadu. Świat Według Kiepskich wszystkie odcinki, opisane.
Rodzinka.pl wszystkie odcinki, opisane.
Jest tam serial zagraniczny nie z tego świata. Niestety jest wrzucony ale nie opisany, ponieważ nie mam szablonu. Wszystkie szablony do seriali są godne uwagi.
Awatar którego nikt nie ma, ani nie ukradnie, ponieważ jest ciekawie opisany.
Mam szablon do M Jak Miłość, ani razu nie używany. Sprzedaję, ponieważ nie mam już czasu na prowadzenie chomików z własnym uploadem. Chomik bez zarobków, świeży, ani jedna reklama nie wysłana. Przy dobrym reklamowaniu spory zysk, dzięki dobrym opisom plików.

Nazwy nie podaję, wiadomo czemu.
Jedynie osoby zainteresowane, podam nazwę na PW, proszę też składać propozycje za ile możecie kupić, również tylko osoby zainteresowane.
Pozdrawiam