Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Sprzedam chomika, tanio
Witam, mam do sprzedania chomika. LINK
Jest na nim prawie 1400 plików, 99,9 % są to filmy. Wszystko własny upload.
Chomik ma bardzo popularną nazwę (link wyżej). Jakiś rok temu ten chomik przynosił milionowe korzyści, teraz niestety jest gorzej.
Nie mam czasu na jego prowadzenie, ale wrócenie do poprzedniej formy jest bardzo łatwe, ale wymagające nieco większych zasobów czasu.
Na chomiku jest około 25 GB bezterminowego transferu.
W tej chwili nie ma tam żadnych punktów ponieważ zamieniłem na maniaca i transfer. Pakiet konta Maniac jest ważny jeszcze około 32 dni.
Dziennie wpływa na niego jakieś 10-20 tys bez reklamy. Przy obfitej reklamie chomik ma duże obroty.
Do chomika posiadam programy do reklamowania takie jak:
- Chomik_Sender
- Chomik Messenger Pro (CMPro)
Dołączam też reklamę do promowania chomika oraz szablon PSD do okładek razem z opisem, przykładowa okładka TUTAJ.

Cena jaka mnie interesuje to 250 zł. (wpłata na konto mbank).
Oczywiście na życzenie mogę wystawić konto na allegro.
Oferty proszę składać w tym temacie, na PW lub pod numerem GG: 10208205.

Przypadkiem nie ty wystawiłeś aukcję na allegro ?:)
nie, nie wystawiałem nic na allegro.

Bo akurat też był chomik za 250 zł co troszkę ma niby lepsze zarobki jak twój, a tak moim zdaniem cena jest znacznie wygórowana.
Oj chyba nie chomik Gregor_01 swego czasu (nie tak dawno) był i myślę jest jednym
z najpopularniejszych chomików. Myślę że ponowny upload na chomika jest w stanie go
wskrzesić. Cena jest jak najbardziej Ok 2 500 000 punktów za chomika z 100% uploadem,
wyrobioną marką jest myślę OK. Sam nie mam czasu na takie zabawy więc odpadam ale chciałem
wypowiedzieć się w sprawie ceny.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
(30.09.2012, 15:03)pawel4325 napisał(a): Bo akurat też był chomik za 250 zł co troszkę ma niby lepsze zarobki jak twój, a tak moim zdaniem cena jest znacznie wygórowana.

Nie, nie nic, nie wystawiałem chociaż się zastanawiam.

(30.09.2012, 15:11)Sebastian napisał(a): Oj chyba nie chomik Gregor_01 swego czasu (nie tak dawno) był i myślę jest jednym
z najpopularniejszych chomików. Myślę że ponowny upload na chomika jest w stanie go
wskrzesić. Cena jest jak najbardziej Ok 2 500 000 punktów za chomika z 100% uploadem,
wyrobioną marką jest myślę OK. Sam nie mam czasu na takie zabawy więc odpadam ale chciałem
wypowiedzieć się w sprawie ceny.

Sebastian, dzięki za opinię. ;)

Pamiętajcie że czas też robi swoje, to że kiedyś był popularny nie znaczy że teraz, samo to że spadły zarobki o czymś świadczy.
No owszem zgadza się, tylko świadczy to o zaniedbaniu.
Każdy wielki chomik który przestałby wrzucać pliki np. miesiąc, zauważyłby
że ze 120 osób online non-stop zrobiłoby się 10. Prawa rynku, tylko zauważ że chomik
jest już zaindeksowany przez google, jest grupa ludzi którzy chomikują od niego pliki.
Tyle ode mnie jednak jest to tylko i wyłącznie moje zdanie, co nie znaczy że jest one dobre
być może masz racje.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
A takie pytanie, a ile masz punktów z zachomikowanych plików pobranych u kogoś, bo to też coś może znaczyć ?
więcej mam za zachomikowane niż za pobrane ode mnie.