Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Sprzedam konta na Darkwarez.pl
Witam, mam do sprzedania kilka/kilkanaście fajnych kont na sławnym warezie - darkwarez.pl. (Nie wiem czy to reklama, skoro dw ma więcej userów niż to forum.)

Niektórzy potrzebują kont do rozsyłania swojego uploadu, ja posiadam konta z 2006-2012. W TYM Z 4-5 KONT Z MAILEM. Choć teraz można zmienić maila wiec to nie jest już problemem.

+ Paczka kont: dw- 2009 + peb-2010 + exsite-2010 +mail: 20zł pp KONTA BEZ ZP/BANÓW/WARNÓW.

Konta legendarne. Mam też z 6 o statusie ZAAWANSOWANY.

Płatność tylko PayPal.
Tylko PW

Pozdrawiam serdecznie.

/EDIT. Jest jeszcze możliwość kupna ode mnie konta SVIP z 7k postów, 400+ pochwał, 5 poziom konta = wysyłanie postów co 15 sekund. - Cena 40zł pp.
Hehe ładne rzeczy, że masz kilka kont na DW. W ogóle ile takie konto jest warte bo zdaje mi się, że tam konta nie są płatne i rejestrując się nie płacisz za nic chyba, że strefa vip lub wykup diamentów. Opisz trochę te konta które chcesz sprzedać.
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church
I'll worship like a dog at the shrine of your lies
I'll tell you my sins and you can sharpen your knife
Offer me that deathless death
(13.09.2012, 21:07)elgato napisał(a): Hehe ładne rzeczy, że masz kilka kont na DW. W ogóle ile takie konto jest warte bo zdaje mi się, że tam konta nie są płatne i rejestrując się nie płacisz za nic chyba, że strefa vip lub wykup diamentów. Opisz trochę te konta które chcesz sprzedać.

Taa, ale konta nie są nowe, tylko legendarne, z roczników np. 2006/07/08/09 po 2011 - dobre do rozsyłania uploadu. Ludzie nie pobierają od "Świeżaków"

Dodam, że mam jeszcze w tym jedno konto na peb.pl - post u góry edytowany
Super. Jak ktoś się przyczepi (czytaj Policja) to jakiś biedaczek będzie odpowiadał za twój upload.
Czy masz blade pojęcie ile może wynieść odszkodowanie w procesie cywilnym? :OO
Zapewne sankcje prawne są Ci znane. :P
Uświadom mnie jeszcze, dlaczego sprzedajesz tak "świetne" konta?
Hmmm.....?
(13.09.2012, 21:55)scarab napisał(a): Super. Jak ktoś się przyczepi (czytaj Policja) to jakiś biedaczek będzie odpowiadał za twój upload.
Czy masz blade pojęcie ile może wynieść odszkodowanie w procesie cywilnym? :OO
Zapewne sankcje prawne są Ci znane. :P
Uświadom mnie jeszcze, dlaczego sprzedajesz tak "świetne" konta?
Hmmm.....?

O czym Ty wygadujesz kobieto? to tylko konta, a co ktoś z nimi uczyni to jego sprawa, co Tu ma upload do policji? Yy Po za tym, ja nie uploaduję nic.. -.-

I sprzedaje po potrzebuję kasę. (Każdy ma swoje wydatki)

Kto chce kupić jakieś to zapraszam na pw bądź gg: 42359824

Nie wiem po co ten wasz spam, chce ktoś kupić to pisze pw, nie chce to po co spam?

Pozdrawiam serdecznie
ja też mam konta na tych portalach a dodatkowo i na płatnych choć za nie nie płaciłem;)
ale na razie na własny użytek trzymam
ahah czytająć sam tytuł myślałem ,że masz na sprzedaż baze wszystkich kont dw :D
Ja swoje konto na DW mam od 09 Września 2008 mam 5644 Postów tam, od ponad roku nic nie upiem, ale mam nie mało postów gdzie trochę uploadu było mam 10 diamentów ale nie mam zamiaru sprzedawać, mam VIPA kupionego podczas wielkiej akcji kiedy dało się za pieniądze a nie diamenty które wychodzi wtedy znacznie drożej. Z ciekawości jestem ciekaw na ile byście go wycenili :)
(02.10.2012, 10:46)pawel4325 napisał(a): Ja swoje konto na DW mam od 09 Września 2008 mam 5644 Postów tam, od ponad roku nic nie upiem, ale mam nie mało postów gdzie trochę uploadu było mam 10 diamentów ale nie mam zamiaru sprzedawać, mam VIPA kupionego podczas wielkiej akcji kiedy dało się za pieniądze a nie diamenty które wychodzi wtedy znacznie drożej. Z ciekawości jestem ciekaw na ile byście go wycenili :)

Przecież nadal idzie kupić vipa za kasę.
(02.10.2012, 10:51)Remik napisał(a): Przecież nadal idzie kupić vipa za kasę.
Za 15 zł jak kiedyś ?:)