Polski - 3/4
Angielski - 4
Niemiecki - 4/5
Historia - 5
Gegra - 4
Biola - 3/4
Chemia - 5
Fiza - 4
Matma - 4+/5
Rela - 4/5
WOS - 4/5
Artystyczne - 5
WF - 5/6
Techba - 4/5
EDB - 4/5
I z poprzednich lat:
Infa - 6
Muza - 6
Plata - 6
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Średnie i oceny cząstkowe.
|
23.12.2013, 14:05
III Gimnazjum
Polski - 3/4 Angielski - 4 Niemiecki - 4/5 Historia - 5 Gegra - 4 Biola - 3/4 Chemia - 5 Fiza - 4 Matma - 4+/5 Rela - 4/5 WOS - 4/5 Artystyczne - 5 WF - 5/6 Techba - 4/5 EDB - 4/5 I z poprzednich lat: Infa - 6 Muza - 6 Plata - 6
]
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
23.12.2013, 14:52
J. Polski - 4/5
J. ang - 4 J. niemiecki - 4/5 Matma - 4 Religia - 5/6 WF - 5 Informatyka - 5 historia - 3 wos - 4 WOS - 4/5 Fiz - 5 Chemia - 4/5 Biologia - 3/4 edb - 3/4 geo - 3 Oraz zawodowe w technikum informatycznym Systemy operacyjne - 4 Diagnostyka - 4 Urządzenia techniki komputerowej - 5
01.04.2014, 23:56
Nowe półrocze i nowe oceny.
Angielski, 4 - to był główny cel. Historia, 3 Chemia, 2 - ale jak się postaram to może wyjdzie i 3, ale wątpię. Rosyjski, 3/4 Fizyka, 2/3 Polski, 3 Geografia, 3 Biologia, 3 WF, 5 Zajęcia Artystyczne, 5 Religia, 4/5 Matematyka, 3 (na razie, bo łatwe działy były) WOS, 3/4 Informatyka, 4 lub 5. Technika, 4 "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
Niby temat jest w dziale ,,gimnazjum" a ja już trochę starsza jestem ale chyba mogę pochwalić się tegorocznym świadectwem. Maturalne, więc znajdują się tu również przedmioty które skończyłam wcześniej.
Język polski (podstawa i rozszerzenie): 4 po raz pierwszy nie mam piątki na koniec Język angielski: 4 Język hiszpański: 4 Matematyka (podstawa i rozszerzenie): 4 Informatyka (rozszerzenie): 4 Technologia informacyjna (czyli podstawa z informatyki): 5 Edukacja europejska: 4 Podstawy przedsiębiorczości: 5 Religia: 5 Wos: 4 Historia (podstawa i rozszerzenie): 3 W-F: 5 Fizyka: 3 Chemia: 4 Biologia: 5 Wiedza o kulturze: 6 Geografia :4 Edukacją dla bezpieczeństwa: 5 Ewolucja: 5 ale chyba nie będzie tego na świadectwie maturalnym bo chodziłam tylko przez rok (a nie dwa). Zachowanie : nie wiem :-) Generalnie jestem zadowolona z tych ocen chociaż jak tak patrzę na ostatnie tygodnie to myślę że mogło być lepiej ;-) ![]()
14.11.2014, 00:09
Język polski: 5
Język angielski: 5 Język rosyjski: 5 Matematyka: 6 Informatyka: 4/5 Religia: 5 Wos: 5 Historia: 5 W-F: 5/6 Fizyka: 4 Chemia: 4 Biologia: 5 Geografia: 4/5 Zajęcia artystyczne: 5 Kilka łamańców ze względu na złe oceny z niezapowiedzianych kartkówek. ![]()
14.11.2014, 19:12
Język polski: 2
Język Angielski 5 Matematyka 2 Religia 3/4 Historia i społeczeństwo 5 Podstawy przedsiębiorczości 4 WF: 3 Geografia 5 Mar.Usług Hotelarskich 4
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
j. polski - 4
j. rosyjski - 4 j. angielski - 5 Chemia - prawie 3 Biologia - 4 Historia - 3/4 Geografia - 2 (staram się na 3) Fizyka - lepsza 2 (cel 3) Matematyka - słaba 2 Edukacja dla bez. - 4/5 Religia - 5 Wf - 5 Muzyka - 4/5 Technika - 4 Średnia na razie to gdzieś 3.6, dążę do redukcji tych 2, tak by jedna z matematyki została i chciałbym też pełną 5 z muzyki i Edukacji dla bez., oraz mieć z techniki 5, ale to nie będzie łatwe, tak samo jak utrzymać 4 z rosyjskiego, nie lubię tego języka. "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
|