Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Stary nowy chomik
[Obrazek: digitaliu_xpeqqxe.png]
kliknij na button, aby odwiedzić mój profil, lub aby dołączyć do grona znajomych!
[Obrazek: icontexto-inside-facebook.png] [Obrazek: steam3.png][Obrazek: gg2.png]
[Obrazek: eslpng_xpwhxen.png][Obrazek: Drakensang-Online-Logo.png]
Co ja Wam tutaj będę bajerował, jaki to mój chomik jest zaje... fajny?

[Obrazek: digitaliu_xpeqqra.png]
Klikając na button zobaczycie przed sobą wszelkiego rodzaju prostą prostotę najprostszej kreacji chomika.
Chomik stary, ale jary :-)

Co znajdziecie u tego chomiczka?
Nic ciekawego! Filmy, Gry, Muzykę, Audiobooki, E-booki

[Obrazek: wykrzyknik.png]Tutaj panuje choroba ściągania plików bez limitu i utraty transferu!
Jeżeli zobaczysz ten napis w opisie folderu,
wtedy nie pozostaje nic więcej jak ściągać, i ściągać, i... ściągać :-)
Co jeśli zabraknie mi już transferu?
Nie zabraknie :-) Udostępniam za free: Muzykę, Audiobooki, E-booki
Może kiedyś za friko dam Filmy, lub gry.

Jak już napisałem w temacie powitalnym, to mój chomiczek ma na swoim koncie tylko jedną wygraną z Odjechanego konkursu.
Na stronie głównej można ujrzeć mój zwycięzki banner, dzięki któremu wygrałem 100,000 pkt w serwisie Chomikuj.pl.

Także na moim chomiku nie ma nic ciekawego, także nie warto do mnie wbijać, ale wbijcie mimo to :D

(mój upload na chomiku jest tylko w folderze "Muzyka")
  Odpowiedz
Bardzo udana prezentacja chomika. Na pewno zajrzę z tego choćby powodu.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
Wow ale mnie zaskoczyłeś. Nie obejdzie się bez mojej wizyty :)
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Aktualne od dnia 30-08-2012 do odwołania!

[Obrazek: toolbar-regular-get-info-1.png] Chomiczkuj.pl - Daj Głos (hau hau...) :D
Niesamowite, jak odjechanie się rozwinęliście - własnie odkryłem chomiczkuj.pl i jego możliwości.
Dałem ten szatański banerek głosowania do swojej klatki, także dla tych co mnie odwiedzą, mogą ocenić mojego wypasionego prostego chomika (high five :-))

Informacje w folderach głównych
Przeglądając foldery w mojej klatce można zobaczyć informacje takie jak:
[Obrazek: fafdsafds_xpwexqe.jpg]

Drugie info jest ciekawe, bo pobieracie, pobieracie i.... pobieracie, nie martwiąc się o to, że szkoda transferu na badziewia :-)
  Odpowiedz
Jakoś do tej pory nie trafiałem na Twojego chomika :( .
No cóż , czysty profesjonalizm ;) . Wszystko fajnie poukładane , ładnie podane ;) . No i dużo tego ! Nic tylko brać :D
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz