Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Sterowniki pod grę MUOnline
Niestety też nic. Wcale mi nie wykrwa OpenGL, bo sciagnolem gre do testów tibie w ktorej w opcjach graficznych jest wybieranie grafiki i Open GL nie dało sie zaznaczyć
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
  Odpowiedz
(04.10.2011, 17:58)metis napisał(a): Niestety też nic....

Ta odpowiedź nic mi nie mówi oprócz tego że gra dalej laguje.
Czy w ogóle dałeś radę zaktualizować sterowniki do Twojej karty graficznej?

Rozumiem że w menu też są lagi i nie można się zalogować.
Spróbuję poszukać info na ten temat ale jestem bliski poddania się.

Jeżeli masz program antywirusowy to dodaj folder z grą Mu do jego wyjątków.
Dodaj pliki mu.exe i main.exe do wyjątków Zapory Windows.
Podczas uruchamiania gry wyłącz wszystkie możliwe programy działające w tle, nawet automatyczne aktualizacje, pasek Sidebar, Antywirus i inne.
Nie rozmawiam za pomocą czatu i PW.
  Odpowiedz
Zrobiłem. Wszystko mi działa. Sciagłem program DriverEasy i ustawiłem wykrywanie i pobieranie sterownika. 300Mb pobierało sie z predkością 30kb/sec ale sie pobrało . Wszystko działa.

:D
Niestety NAgroda PRzepada pkt:) Ale Reputka idzie za dobre chcęci :)
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
  Odpowiedz
Nie chciałem żadnej nagrody (nawet jej nie zauważyłem).
Pomagałem z czystego serca, bo taka była i jest moja dobra wola.

Dzięki temu że udało się zaktualizować sterownik ale w nieco inny sposób niż myślałem, inni będą mogli brać z tego przykład.

Wygląda na to że jedynym i racjonalnym sposobem jest aktualizacja sterownika karty graficznej za pomocą zewnętrznego programu jakim w tym przypadku jest DriverEasy.

DriverEasy to program do automatycznego wykrywania, pobierania, przywracania i odinstalowywania sterowników komputera a także do tworzenia ich kopii zapasowej.

Wymagania:
- System Windows XP, Vista, 7 (w wersji 32-bitowej lub 64-bitowej)
- Procesor klasy Pentium III lub lepszej
- 128 MB dostępnej pamięci RAM
- 25 MB wolnego miejsca na dysku twardym
- Aktywne połączenie internetowe dla pobierania danych
- Zainstalowane biblioteki .NET Framework 2.0

Pobierz program >>>
Nie rozmawiam za pomocą czatu i PW.
  Odpowiedz