Jest dla Ciebie bardzo ważny
Jest to bowiem święto Twoje,
Więc życzenia przyjmij moje:
Zdrowia, szczęścia, pomyślności
i w miłości wzajemności.
![[Obrazek: new_prezent.jpg]](https://2.bp.blogspot.com/_Aes1K3w22Q4/TDQBlqL980I/AAAAAAAAAU0/5cmjBMIGXnA/s1600/new_prezent.jpg)
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Sto Lat Sajmonku Sto Lat !!!
|
06.04.2011, 13:45
Dzień Urodzin jak dzień każdy
Jest dla Ciebie bardzo ważny Jest to bowiem święto Twoje, Więc życzenia przyjmij moje: Zdrowia, szczęścia, pomyślności i w miłości wzajemności. ![]() Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
06.04.2011, 20:06
I ja dołączam się do życzeń i życzę Ci Wszystkiego Najlepszego
![]()
06.04.2011, 22:05
Stóweczka =]
![]() Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
07.04.2011, 00:47
Jeszcze jeden cmok Sajmionku i zamykamy temacik
![]() |