Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Sto lat Tonyyviroos :)
Hej... Właśnie się czegoś dowiedziałem. Wiesz na jakiego idiotę wyszedłem przez Ciebie? Nie wiedziałem, że jesteś taki... Myślałem że można Ci ufać i wszystko powiedzieć! Wiesz jak to boli? Nie chcę Cię więcej widzieć! Nie odzywaj się do mnie! Co, myślisz że kim Ty niby jesteś? Bardzo mnie rozczarowałeś. Mogłeś od razu powiedzieć, że Masz dzisiaj Wczorajsze Urodziny... Ps. To żarcik - STO LAT TONYY:D:D:D

Sto Lat Tonyyyyyyyyyy. Lekko opóźnione ale zupełnie szczere życzenia . Buziaki
Wszystkiego naj naj naj Tony żeby Ci się udało do pentagonu włamać:)
Niech ci życie winem płynie,
przy kochanej twej dziewczynie.
Baw się śmiało póki możesz,
krzycz i wołaj "łożesz, ożesz".
W dniu urodziny twych wspaniałych,
przyjmij życzenia kolegów odjechanych!.
Tony Wszystkiego Naj Spóźnione ale szczere STO LAT :) Prezent już rano poszedl do ciebie na chomika - 500 PKT :)
Wszystkiego Najlepszego Tony:)
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Dziękuję za życzenia, niestety dla kerraxa i Saibo brakło reputek, jak tylko się odnowią to przyznam w podzięce za życzenia.
Wszystkiego najlepszego... W końcu dzisiaj jeszcze imieniny masz:D
Wszystkiego Najlepszego spełnienia marzeń !
Wszystkiego Najlepszego STO LATEK

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości