Strach przed dentystą
|
Od 5 lat nie byłem u dentysty i nie zamierzam pójść, bo twierdze, że dentysta to najgorszy zawód. Wolę iść do swojej dziewczyny, która studiuje zawód dentysty i jestem bardzo zadowolony ponieważ, robi to za darmo i precyzyjnie.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
04.02.2013, 11:14
W końcu zrobiłem krok na przód i wybrałem się na wizytę. Dopiero co wróciłem i w sumie nie było źle. Siedziałem może z 10 minut bo to tylko borowanie. W prawdzie nic nie czułem, tylko raz zakuło, także można wytrzymać bez znieczulenia.
![]() Moim lekiem na uspokojenie było słuchanie ulubionej muzyki i motywacja z waszej strony. ![]()
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam (04.02.2013, 11:14)Diablo09 napisał(a): W końcu zrobiłem krok na przód i wybrałem się na wizytę. Dopiero co wróciłem i w sumie nie było źle. Siedziałem może z 10 minut bo to tylko borowanie. W prawdzie nic nie czułem, tylko raz zakuło, także można wytrzymać bez znieczulenia. Jak widzisz Diabeł wcale nie by taki straszny jakby mogło się wydawać ![]() Cytat:Moim lekiem na uspokojenie było słuchanie ulubionej muzyki i motywacja z waszej strony. Diablo ty słuchałeś muzyki w trakcie borowania ![]() ![]()
04.02.2013, 15:24
Słuchałem przed wizytą w poczekalni, a nie w gabinecie.
![]()
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
04.02.2013, 15:26
To zmienia postac rzeczy
![]()
04.02.2013, 15:45
A kto się nie boi ?
![]() ja na przykład ze strachu przed dentystą zapomniałem o wizycie ![]() przebijecie ? Życie nie ma ścieżek na skróty.
![]()
04.02.2013, 16:54
Skoro tak to i ja was przebiję. Miałem lęk i dostałem na tyle odwagi aby go zwalczyć. Także posiadamy lęki po to aby je łamać.
![]() Dobra zostawmy tą kwestię bo zejdziemy na inny temat.
Strona z tapetami na pulpit - polecam |