Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
11.05.2013, 14:14 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.02.2015, 18:05 przez SimLay.)
Witam,
Chciałbym wam zaprezentować tym razem moją oficjalną stronę
Strona nie jest za bardzo rozbudowana ale jak widzicie na stronie głównej nad czym pracuje.
Myśle że te rzeczy pojawią się niedługo na razie pracuje nad ich kodem HTLM żeby wszystko ładnie chodziło.
Bym był wdzięczny gdyby ktoś miał kod do którejś z opisanych rzeczy i mi zapodał,
czekam na wasze opinie o stronie
To strona o wszystkim? Nie ma swojego głównego celu? To może zamiast tych starych przereklamowanych wyszukiwarek, dał byś free reklamy, wykonane przez ciebie... Czy tam przez swój zespół, lub coś nowego a nie to co wszędzie widać
Powiem szczerze, strona nieczytelna, chaotyczna wygląda nie ładnie nie profesjonalnie.
Generalnie określiłbym ją jako stronę wykonaną do szkoły na ocenę w pięć minut.
Oczywiście jest to tylko moje zdanie, nie zrażaj się piszę co myślę.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
Hah, na serio... Mi się bardziej podoba Sebastiana objaśnienie a pro po, ze w tym kraju nie ma nic za darmo, Fajne czytelne a nie jak strona szpanera, co nawet nie wiadomo co na niej jest...
Może tak, zastanów się szpanerze co na tej stronie ma być, na pewnie lepiej by się wypromowała jak by miała free reklamy, jak już ogółem chcesz dodatki na chomika na owej stronie mieć...
Ta moja "pseudo" strona jest zrobiona w 7 minut i to na dodatek tylko i wyłącznie
do sygnatury. Miała być tylko dla śmiechu i w sumie po to jest - nic na niej nie zarabiam a i zapewne
po kilku dniach ją usunę.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
Fakt strona mogła by być bardziej rozbudowana i czytelna... takie strony to ja w 6 klasie podstawówki robiłem ;]... jeżeli strona ma mieć jakiś konkretny cel to skorzystał bym z gotowych projektów które można zmodyfikować według własnego uznania...
Strona wygląda jakby ją robił 8 latek na podstawie kursu z youtube.
Kolory chyba na chybił-trafił dobierane bo innego wyjaśnienia nie mogę sobie wyobrazić.
W ogóle nie wiadomo co na stronie jest, wszystko rozwalone, zero ładu.
Chcesz mojej rady ?
Wywal to jak najszybciej i zrób coś co nie wali po oczach kolorami.
Zgadzam się z userami powyżej, strona strasznie bije w oczy, szybko zmieniłem jasność ekranu
Tych kolorów za dużo, wszystkie takie jasne, napisy pisane prostą czcionką, niektóre z nich trudno przeczytać.
Jedyne co mi się podoba to logo i nawet menu.