Pozdrawiam Paweł
NAGRODA:
Najlepszy pomysł otrzyma 5GB Free transferu.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Strona a'la Kwejk
|
Witajcie chciałem Was zapytać czy macie może jakiś pomysł na stronę internetową np taki ala kwejk albo jakieś inne fajne propozycje.
Pozdrawiam Paweł NAGRODA: Najlepszy pomysł otrzyma 5GB Free transferu. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
22.12.2012, 21:59
portali typu Kwejk, demoty jest wiele...
Może hmm... Coś typu filmweb?
22.12.2012, 22:22
Także o tym myślałem ale nie mogę znaleźć jakoś skryptu na taką witrynę.
22.12.2012, 23:45
Jeśli chcesz zrobić coś na darmowym skrypcie lub wersji nulled to lepiej nic nie rób, szkoda tylko Twojego czasu.
Jeśli chcesz coś takiego zrealizować to na pewno nie może być to coś czego w sieci jest w milionach sztuk bo to nie ma sensu, pomysł musi być konkretny i wykonanie też, jeśli nie jesteś w stanie sam napisać skryptu to musisz mieć kasę na zlecenie togo typu prac programistom. Piszesz że nie ma skryptu a'la filmweb więc wnioskuję że nawet dobrze nie potrafisz używać wyszukiwarki (taki skrypt istnieje na licencji GPL), więc moja rada dla Ciebie: daruj sobie robienie czegokolwiek. |