Znalazłem pewną stronę graficzną na której można sporo hajsu zarobić ale nie wiem czy to nie ściema. Miał ktoś z tą stroną coś do czynienia ?
Nie bede zamieszczał linku bo na forum chyba nie można strona nazywa się designer.pl
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Strona graficzna ?
|
10.06.2015, 14:31
Witajcie Odjechani !
Znalazłem pewną stronę graficzną na której można sporo hajsu zarobić ale nie wiem czy to nie ściema. Miał ktoś z tą stroną coś do czynienia ? Nie bede zamieszczał linku bo na forum chyba nie można strona nazywa się designer.pl Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
10.06.2015, 15:31
Z tego co widzę to nie sporo zarobić, lecz sporo wydać... Oni swoich grafików już mają, a jednie możesz u nich zlecić wykonanie grafiki.
Jeśli nawet chciałbyś zarabiać pracując w jakiejś firmie to musisz iść po całości i być zarejestrowanym. Jeśli jesteś niepełnoletni albo chodzisz do szkoły szukaj tylko pracy w okolicy...
10.06.2015, 16:48
Ale jest taka zakładka konkursy graficzne w której nie trzeba być chyba ich grafikiem tylko dodać prace, i czekać na wyłonienie zwycięzcy. Tak mi się przynajmniej wydaje.
10.06.2015, 17:08
Stronka wygląda fajnie, tylko nie wiem jak to wygląda z płaceniem za zwycięską pracę.
Zapoznaj się dokładnie z regulaminem, jeżeli wszystko będzie OK, to warto. Z pośród średnio 100 prac jest w miarę duża szansa na zostanie zwycięzcą, bo większość to paintowe wypociny. Liczy się tylko kilkanaście prac, z czego jedna twoja, bo w grafice jesteś dobry
Caesar ja kiedyś w ten sposób znalazłem konkurs, który polegał na stworzeniu nowego logo dla jakiegoś tam forum wodnego. Zadanie proste, a nagroda 200 zł. Co to dla mnie
Zrobiłem, wysłałem... czekam dwa tygodnie na wyniki i okazało się, że facet dostał mój projekt tylko przygotowałem go w złej rozdzielczości. Niestety ja nie spojrzałem na pocztę w odpowiednim czasie no i ... cóż. Da radę w ten sposób złapać drobne zlecenia i czasem szybko zarobić Ja sobie zrobiłem reklamę wśród znajomych i oni podają dalej itd. Jakoś żyję, a pracy sporo. < chyba najlepszy sposób. Tak w ogóle to jakbyś dodał swoją pracę to daj znać to nabije Ci pryz niej z 1000 lików http://www.designer.pl/upload/works/1/29...253.18.jpg ? RLY? Na 2001 rok w sam raz o.O
10.06.2015, 18:10
Ja na twoim miejscu nie brałbym tej strony na poważnie.
Poszukaj forów graficznych, ale przyznam szczerze że tam trudno się przebić. Nieraz mi szczęka opada jak oglądam A na pewnym forum warezowym robią świetne prace prawie za friko, a wiadomo że każdy by chciał płacić jak najmniej. Próbuj, może coś uda ci się złapać, ja nie mam do tego głowy na razie.
10.06.2015, 20:56
Dzięki za odpowiedzi, właśnie szukam już wszędzie zleceń ale albo nikt nie odpowiada albo coś kręcą i prawię nic nie mogę znaleźć a tak znalazłem to stronkę i mówię czemu nie, ale chyba nie skorzystam i tak !
28.06.2015, 04:26
|