Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Stronghold Kingdoms - Twierdza Królestwa
Wasalstwo to dodatkowa ochrona. Jeśli jesteś u kogoś wasalem ten ktoś np. może trzymać u Ciebie wojska, wspomagać Cię, i w razie czego obronić :)
  Odpowiedz
Tyle to wiem, ale czy są poza tym jakieś premie do honoru bądź inne?

Szkoda, że ta gra nie działa w przeglądarce, bo mógłbym zawsze wyjąć telefon i coś tam sobie poustawiać.
  Odpowiedz
Dokładnie, z pozycji telefonu byłoby to idealne rozwiązanie. Moje uzależnienie od komórki sięgnęłoby zenitu Haha

Sword, posiadanie seniora daje dużo honoru. Ja w tej chwili na 14/15 lvl dostaje 7200 dziennej premii. Im wyższy lvl, tym więcej za wasalstwo. Ponoć senior tez dostaje, ale ja mam na razie paru slaborozwinietych wasalów i nie dostaje nic.
  Odpowiedz
Jakie są kryteria, aby wybrać seniora? Mało graczy online na czacie jest.
  Odpowiedz
Senior musi mieć wyższą rangę, to główny wymóg. Nie zaprosisz slaborozwiniętego rycerza będąc koksiarskim giermkiem.
  Odpowiedz
Da się złożyć propozycję zostania moim seniorem komuś, czy trzeba to robić przez czat lub czekać aż ktoś złoży propozycję wasalstwa mi?
  Odpowiedz
Nie widziałem opcji zaproszenia seniora w grze, natomiast wasala znaleźć możesz na parę sposobów. Albo PW w grze, albo w zakładce wasali szukajka.
  Odpowiedz
W takim razie jak chcesz, to możesz mi złożyć propozycję, wioska "Neverwinter".

Dzięki Jarus za link na PW.
  Odpowiedz
Jasne, jak będę w domu, wyślę Ci zaproszenie ;)
  Odpowiedz
Taa.. i teraz będziemy harować obaj na seniora. ;) Ten to się umie ustawić, wie gdzie posmarować itd. Wszędzie będzie wyższy rangą?
Oszustwo! Haha
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz