Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Świat Według Kiepskich - Bo o tym, trzeba rozmawiać i warto rozmawiać.
Racja, też lubię Świat według kiepskich, ale teraz wszystko się kręci tylko wokół Jolasi i jest nudno po prostu.
  Odpowiedz
amb00 napisał(a):Racja, też lubię Świat według kiepskich, ale teraz wszystko się kręci tylko wokół Jolasi i jest nudno po prostu
Nie wiem co chcieli osiągnąć przez tą Jolasie, ale wiem jedno, że ten serial to już mnie zaczyna wkurzać. Zero śmiechu normalnie przy nowych odcinkach, nawet nie mam czego się śmiać. W każdych odcinkach było, że cycu lubił się napić Piwa z Tatusiem, a teraz zrobili że zamiast piwa to kawę, albo herbatę.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Mój ulubiony serial. Oczywiście prawdziwi Kiepscy byli tylko do czasu, gdy wprowadzono Jolasię i Waldka.
  Odpowiedz
Powiem krótko niezłe jaja z tego serialu,ale jak oni tą naszą Polskę pokazują to aż szkoda,lecz jako serial uwielbiam
  Odpowiedz
Zastanawiam się dlaczego najlepsze odcinki pokazują najrzadziej, na przykład bardzo rzadko pokazują odcinki "IQ", "Wynalazek".
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Bardzo dobry serial komediowy, ale to tak z 10-15 lat temu. Głównie za sprawą prostego i śmiesznego scenariusza, który wówczas obśmiewał polskie realia.
  Odpowiedz