Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Syrena z silnikiem mercedasa V8
Co powiecie na to?
  Odpowiedz
Przenoszę do odpowiedniego działu.

Niesamowite! Powiem szczerze, że ta sylwetka samochodu jest boska. Gość świetnie ten samochód przerobił. Cholera, ojciec planuje zająć zająć się podobną fuchą w ramach hobby. Chyba pokażę mu ten filmik. Świetna wizja!
  Odpowiedz
Zawsze podziwiam ludzi kreatywnych i z pasją. Jak zobaczyłem tytuł posta, to od razu pierwsza myśl, jak ten silnik zmieścił do tego opakowania. Myślałem że to żart, a tu proszę, facet po prostu rozciął blachę i poszerzył. Ten tuning to mistrzostwo, niesamowite.
  Odpowiedz
Szczęka mi opadła, kiedy zobaczyłem tę Syrenkę... To się nazywa pasja!

Co jak co, ale to maleństwo w nieco szerszej formie wygląda niesamowicie, nie? :) Brak słów...
  Odpowiedz
Mnie też to zaciekawiło, jak władował taki silnik. Pomysł elegancki ;]
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości