Aniodiable napisał(a):W sumie moim zdaniem szukamy kobiet tylko dlatego, żeby zaspokoić swoje potrzeby seksualne.Powodzenia, szczerze współczuję dziewczynie, która będzie dla Ciebie przedmiotem wyłącznie do zaspokojenia popędu seksualnego, współczuję oczywiście braku rozsądku, bo na wiele nie możesz liczyć
Szczerze o kobietach :D
|
28.10.2013, 20:12
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
28.10.2013, 20:17
(28.10.2013, 19:15)da Vinci napisał(a): (...) a nie czczenie Bogini Vaginy. Uwielbiam Twoje wypowiedzi, haha. Wezmę sobie Twoje słowa do serca. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
B0hazard napisał(a):Powodzenia, szczerze współczuję dziewczynie, która będzie dla Ciebie przedmiotem wyłącznie do zaspokojenia popędu seksualnego, współczuję oczywiście braku rozsądku, bo na wiele nie możesz liczyćUwierz mi jedno jeśli chodzi oto, to ja nie mam życia w łóżku ja się boje nawet zaspać przy ukochanej bo nigdy nie wiadomo jaki pomysł może przyjść kobiecie do głowy o 12.00 w nocy
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
28.10.2013, 22:44
Hakier, nie chce robić zbytniego offtopu ale to co zacytowałeś nie napisałem ja .
Co do Twoich wyimaginowanych kobiet, myślę że gdy przejdzie Ci ten okres "popędu" i sprowadzenia wszystkiego do seksu zrozumiesz że faceci nie myślą tylko i wyłącznie w ten sposób o kobiecie. Aczkolwiek co ja tam mogę wiedzieć... . Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
29.10.2013, 19:16
B0hazard napisał(a):Aczkolwiek co ja tam mogę wiedzieć..Człowieku jeszcze ci to wyjdzie bokiem co mi już wyszło.Wtedy zrozumiesz mnie i sens życia
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości