Ankieta: Czy podobał Ci się ten wątek Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
Tak | 12 | 100.00% | |
Nie | 0 | 0% | |
Coś mi tu brakowało... | 0 | 0% | |
Razem | 12 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Sztuka survivalu...
|
21.03.2017, 09:23
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.07.2017, 20:40 przez amb00.
Powód edycji: Usunięcie kryptoreklamy.
)
Witam serdecznie zainteresowałem się survivalem jakiś czas temu i mam pytanie chciałbym w końcu udać się do jakiejś szkoły survivalu. Czy możecie polecić coś w okolicach Warszawy ? Chyba że ktoś by chciał się wybrać w roli nauczyciela Póki co kupiłem przydatne rzeczy w sklepie[CIACH!]i czekam aż przyjdą. Wiedzę teoretyczną jakąś tam już posiadam , ale i tak weryfikuje dopiero teren, a samemu na pierwszy raz nie chciałbym się wybierać.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
21.03.2017, 11:19
W zasadzie- co rozumiesz przez przydatne rzeczy?
Gdzie i w jakich celach chcesz iść? (21.03.2017, 09:23)Perfrans napisał(a): Witam serdecznie zainteresowałem się survivalem jakiś czas temu i mam pytanie chciałbym w końcu udać się do jakiejś szkoły survivalu. Czy możecie polecić coś w okolicach Warszawy ? Chyba że ktoś by chciał się wybrać w roli nauczyciela Póki co kupiłem przydatne rzeczy w sklepie Topszop i czekam aż przyjdą. Wiedzę teoretyczną jakąś tam już posiadam , ale i tak weryfikuje dopiero teren, a samemu na pierwszy raz nie chciałbym się wybierać.
31.07.2017, 20:33
Kolega przybył w celach reklamowych. Prawdopodobnie jego jedynym "survivalem" jest moment, kiedy zabraknie papieru w toalecie...
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości