Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Szukam laptopa za około 2500 zł
Do takiej kwoty sporo jest laptopów, nie piszesz do czego ma on służyć czy do pracy biurowej, i do gier, jakie ma spełniać parametry
  Odpowiedz
Napisał że nie interesują go gry ... Czytaj ze zrozumieniem
  Odpowiedz
(15.05.2012, 23:53)jaro787 napisał(a): (...)
idealnie się nadaje do stawiania serwerów

Nie rozumiem po co ta wzmianka. Na laptopie będzie stawiał serwer?
Linux do laptopa to moim zdanniem nie będzie dobrym wyborem.
Nie jestem tu jakimś fanboyem Windowsa ale w linuxie największe problemy stanowią,
popularne programy tworzone tylko i wyłącznie pod Win (no i Mac) np. PhotoShop,
Corel, After Effects i kombinowanie z wine jest po prostu zbędne. Po co mi super
wydajność skoro nie będę mógł jej wykorzystać przy np. renderowaniu filmów?
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
[Obrazek: TF201_purple_A_029_560.jpeg] takie coś sobie kup:) Prawie jak laptop ale to tablet. Gdybym miał dziś wybierać miedzy jednym a drugim to zdecydowanie postawiłbym na tablet. moim zdanie jest wygodniejszy a może prawe tyle samo co laptop.
  Odpowiedz
Hmm, jeśli zależy Ci na mobilności i odpowiada pomysł tabletu to rzeczywiście może być dobry pomysł. Taki sprzęt jest też dużo tańszy więc może warto się zainteresować.
  Odpowiedz
(25.07.2012, 22:32)bossik napisał(a): a drugim to zdecydowanie postawiłbym na tablet. moim zdanie jest wygodniejszy a może prawe tyle samo co laptop.

OMG porównujesz tablet z laptopem? Czy wiesz że ten tablet posiada android 4.0
a laptop system Windows który daje o wiele wiele większe możliwości. Do codziennych
czynności może i fajny "gadżet" ale do pracy nie za bardzo. Odpalę na tym PhotoShop
czy głupią przeglądarkę z pełną obsługą Flash 11? - odpowiedź to nie.

Zgadzam się tablet dobra rzecz (sam posiadam Apple Ipad 2 16GB) jednak porównanie
go z laptopem jest delikatnie mówiąc śmieszne.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz