Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Szukam tekstury pustynnych wydm
Witam
Poszukuje tekstury powtarzalnej pustynnych wydm w wysokiej rozdzielczości. Za nic nie mogę znaleźć czegoś co można pobrać za darmo. Jeśli ktoś zna dobrą stronę bądź wie gdzie szukać i znajdzie to będę wdzięczny.
  Odpowiedz
Niby coś mam.
[Obrazek: sand-dunes43816.jpg]

[Obrazek: 28865-2908x1874.jpg]

Ty znalazłeś opatentowane obrazki tak? Czy w ogóle nie znalazłeś nic co by Ci pasowało?
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
[Obrazek: wydmy_piasku.jpg]

[Obrazek: dune2.jpg]
  Odpowiedz
Głównie szukałem na stronach z teksturami, ale wszystko ma albo znaki wodne, albo w wysokiej rozdzielczości można pobrać tylko z kontami premium i takimi tam, a ja potrzebuję czegoś takiego:
[Obrazek: gQY7Q.jpg]

Jednak jak się można domyślić ta tekstura jest już nałożona na siatkę terenu, ale można dostrzec, że się powtarza. Ja właśnie potrzebuje kwadratowej tekstury w oryginalnym stanie, tzn sam plik tekstury, a nie screen czy zdjęcie.
  Odpowiedz