Poszukuje tekstury powtarzalnej pustynnych wydm w wysokiej rozdzielczości. Za nic nie mogę znaleźć czegoś co można pobrać za darmo. Jeśli ktoś zna dobrą stronę bądź wie gdzie szukać i znajdzie to będę wdzięczny.
Szukam tekstury pustynnych wydm
|
19.09.2012, 16:58
Witam
Poszukuje tekstury powtarzalnej pustynnych wydm w wysokiej rozdzielczości. Za nic nie mogę znaleźć czegoś co można pobrać za darmo. Jeśli ktoś zna dobrą stronę bądź wie gdzie szukać i znajdzie to będę wdzięczny. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
19.09.2012, 17:20
Niby coś mam.
Ty znalazłeś opatentowane obrazki tak? Czy w ogóle nie znalazłeś nic co by Ci pasowało? "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
19.09.2012, 17:30
19.09.2012, 17:41
Głównie szukałem na stronach z teksturami, ale wszystko ma albo znaki wodne, albo w wysokiej rozdzielczości można pobrać tylko z kontami premium i takimi tam, a ja potrzebuję czegoś takiego:
Jednak jak się można domyślić ta tekstura jest już nałożona na siatkę terenu, ale można dostrzec, że się powtarza. Ja właśnie potrzebuje kwadratowej tekstury w oryginalnym stanie, tzn sam plik tekstury, a nie screen czy zdjęcie. |