Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Szwagry podbijają YouTube. Czyli śmiechawaTV.
Siemanko Szwagry Haha

Znacie ten kanał?

http://www.youtube.com/user/smiechawaTV

Obecnie niecierpliwie oglądam i czekam na nowe odcienki. Chłopaki mają dobre pomysły na spędzanie czasu. Oczywiście Szwagier na wszystko znajdzie radę.

Tak się szambo naprawia.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Z tym szambem, flagą i murzynem, to mnie rozjeb**i! Haha Niezłe!
  Odpowiedz
"A Ty Antek się ucz bo całe życie będziesz klucze podawał" Haha
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz

Lej tak, żeby Zośka nie poczuła. Haha Haha Haha
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Do mnie ten kabaret jakoś nie przemawia ;)
Wolę abstra**** tv, owszem są fajne momenty, ale mało ich jest :)
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
Masz rację Suicider, większość ich filmików jest nudna i w ogóle nie śmieszna, parę fajnych momentów, ale co do abstrachuje, to dla mnie już całkiem żałosne jest.
  Odpowiedz
5 sposobów na całkiem ma fajny kanał, a co do szwagrów, nie lubię, sztywnie to wszystko wygląda, wg mnie za bardzo chcą.
  Odpowiedz
Sztywne te teksty, być może preferuję inny humor ;)
Co do abstraktów, to nie oglądałem już spory czas nowych odcinków, ale nadal znajdzie się kilka które jednak mnie rozbrajają.
Nie ma bardzo co porównywać, bo to inny typ humoru. Wolę kanały Heavy Mental i http://www.youtube.com/user/extremalneparodie/videos
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz