Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Tajemnicze Kody Orange !
[Obrazek: 227329_216046671748238_140789625940610_8...9562_n.jpg]

Dziękujemy Wam za wspólną zabawę w szukanie tajemniczych kodów i za dzielenie się znalezionymi kodami z innymi użytkownikami Orange. Jutro ostatni dzień promocji - kody będą ważne tylko do jutra. Na zakończenie przygotowaliśmy wyjątkowy tajemniczy kod. Wyjątkowy z dwóch powodów - dlatego, że kryje się pod nim atrakcyjny bonus i dlatego, że będziecie musieli sami go zgadnąć. Jest to słowo. Pamiętajcie, że musi być zapisane wielkimi literami. Każdy z Was ma 10 prób. Jeżeli dziś nie traficie w kod, jeszcze jutro będziecie mogli wykorzystać swoje kolejne 10 prób. Jeśli nie uda się Wam zgadnąć dzisiaj, pierwszą podpowiedź opublikujemy jutro rano. Jednak jesteśmy przekonani, że uda się Wam zgadnąć hasło jeszcze dzisiaj :) Powodzenia :)

Ludzie szukali i znaleźli

Kod na dziś to NIESPODZIANKA --- nagroda to 60 min do wszystkich sieci
  Odpowiedz
No to faktycznie niespodzianka ;D
Trochę łatwy ten kod ;)
Oczywiście działa.

Dziękuję Beato za zastąpienie mnie pod moją nieobecność :)
  Odpowiedz
Fajna taka promocja , mam ORANGE tylko dlatego że moja ma ale sam chętnie skorzystałem z tych kodów :P dobra robota ;)
  Odpowiedz
Właśnie fajna taka promocja tylko, że ja nie mogę z tego korzystać:(:(:( bo kartę mam z Play:( Dla Play też powinni coś takiego zrobić:(:(
  Odpowiedz
Tajemnicze Kody Orange - Powrót !!!

Trochę uśpiłem swoją czujność i nie śledziłem informacji w necie...

Będę tu zamieszczał nowe kody oraz dodam te stare - część działa. Sam będę sprawdzał czy działają za około godzinę.

Aby móc korzystać z promocji trzeba się najpierw zarejestrować !!!
Wysyłamy SMS o treśći KODY na numer 816 - Kosz to 20 gr.]
Po zarejestrowaniu się wysyłamy kody podane niżej na numer 80106 (numer bezpłatny)

Kody:
21 czerwca: UGANDA - 50 SMS do Orange, ważne 3 dni.
22 czerwca: ANTANANARYWA - 20 min do Orange, ważne 3 dni.
22 czerwca: SENEGAL - 30min do Orange, ważne 4 dni.
24 czerwca: KAMERUN - 25min do Orange, ważne 3 dni.
27 czerwca: NEON - 40 SMS do Wszystkich sieci, ważne 3 dni.
28 czerwca: DINAR - 100 SMS do Orange, ważne 4 dni.
29 czerwca: REUNION - 20min do Wszystkich sieci, ważne 3 dni.
MADRYT - 10min do Orange
  Odpowiedz
Zapraszamy do najnowszej promocji kodów:
Kody Orange 2012 - Piłkarskie kody!
  Odpowiedz
sorry ,ale czemu jak chce sie zarejestrować to nie wyskakują mi te wybory w jaki sposób mam sie zarejestrować ;D
  Odpowiedz