Polecam
Osobiście nie wierzę w to i uważam, że to radziecka propaganda i mistyfikacja, a w dodatku kompletnie nie wierzę w teorie spiskowe itp, ale film mnie wciągnął muszę przyznać.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Tajne Akta KGB - UFO
|
27.05.2012, 22:33
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.05.2012, 23:14 przez Swordancer.)
Polecam obejrzeć i skomentować, a powiem że interesujący dokument, ale ja uznaję to za propagandę radziecką.
Polecam Osobiście nie wierzę w to i uważam, że to radziecka propaganda i mistyfikacja, a w dodatku kompletnie nie wierzę w teorie spiskowe itp, ale film mnie wciągnął muszę przyznać. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... |