Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Takie bazgroły
przepraszam za błędy ortograficzne
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
Nic nie szkodzi szpanercichy:)
  Odpowiedz
mały wierszyk rymowanka:
Kiedy mój kot chodzi po podwórku mama mówi burku kurku, gdzie ty chodzisz.Po konewce?.Jak cię zaraz rozdepcze kotku Paprotku.Taka jest pani kotka taka i tak jest tylko z kotem i z mamą a z tatą i psem tak jest:Piesku chodź tu do mnie.JAK ZARAZ CIĘ ROZDEPCZE!!!!to wylądujesz z kotem na konewce.A dlaczego oni te zwierzaki męczą po na nich klęczą i to koniec wierszyka tego do widzenia i kota psiego.
Niedostępny
  Odpowiedz
(29.04.2011, 07:21)SzpanerCichy napisał(a): kiedy mój kot jest na fali mój pies mame wali

Te tekst jest najlepszy :D

Odpowiedz
(26.05.2011, 13:52)SzpanerCichy napisał(a): mały wierszyk rymowanka:
Kiedy mój kot chodzi po podwórku mama mówi burku kurku, gdzie ty chodzisz.Po konewce?.Jak cię zaraz rozdepcze kotku Paprotku.Taka jest pani kotka taka i tak jest tylko z kotem i z mamą a z tatą i psem tak jest:Piesku chodź tu do mnie.JAK ZARAZ CIĘ ROZDEPCZE!!!!to wylądujesz z kotem na konewce.A dlaczego oni te zwierzaki męczą po na nich klęczą i to koniec wierszyka tego do widzenia i kota psiego.

To za bardzo ci się nie udało, ale reszta jest fajna;)
  Odpowiedz
Nowy wierszyk
Kiedy ide do szkoły jem lody,
kiedy wracam ze szkoły jem kody,
Kiedy układam wierszyk wale kota,
Kiedy nie układam wierszyka kot wali mnie,
kiedy gram w tenisa pies wali mnie,
Kiedy pies gra w tenisa ja wale go,
To jest taka mała rodzinka a po środku
kiszka patyszkawięc tak już go lubie i nie więc
nowy laptop chce
Niedostępny
  Odpowiedz
Cytat:Kiedy układam wierszyk wale kota,
Kiedy nie układam wierszyka kot wali mnie,
kiedy gram w tenisa pies wali mnie,
Kiedy pies gra w tenisa ja wale go,
Dramat :D

Cytat:więc
nowy laptop chce
Rozumiem, że wierszyk pisany dla rodziców :) ?
  Odpowiedz
no troche Kruchy
Niedostępny
  Odpowiedz
(16.06.2011, 11:17)KruchyFix napisał(a): Dramat :D

Cytat:więc
nowy laptop chce
Rozumiem, że wierszyk pisany dla rodziców :) ?

No to też ci się nie udało Szpanercichy
Tak jak kruchy napisał Dramat:D
  Odpowiedz
wyobraźnia wyobraźnią ale i pomysł trzeba mieć, choć to nie w moim guście więc dalej nie czytuję :) jednak miłego tworzenia życzę :)
  Odpowiedz