Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Takie tam moje bazgroły.
Jest wcześnie rano wiec więcej moich bazgrołów zobaczycie później.

Ja
[Obrazek: 9bwu.jpg]
Oryginalne zdjęcie
[Obrazek: acir.jpg]
może i jestem... Bezczelna... ale to własnie jestem Ja.
  Odpowiedz
W kolorze też ładne, ale fajnego efektu dodają te "bańki". Po przeróbce zdecydowanie lepsze ;)
  Odpowiedz
Jaki piękny kolor mają chmury na ciemniejszym zdjęciu.!
Bardzo ładny efekt po przeróbce. Tylko nie wiem, czy napis odrobinę nie za duży.
  Odpowiedz
Piękne, podoba mi się, oczywiście można trochę popracować nad tym ale jest dobrze.
Beata, jesteś piękną kobitką mimo że nie masz już 20 lat, no to poproszę o jeszcze jeden guziczek Haha
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
A ty PAWEŁ nie podrywaj, nasza koleżanka forumowa ma swoją rodzinę !!!

Co do przeróbki, gdzie nie gdzie bańki nie pasują, napis trochę się zlewa ale jest gir ;D Pozdrawiam, leci reputka
Stop pomagania!
  Odpowiedz
Atrakcyjna z Ciebie dziewczyna :P Więcej takich zdjęć! :D
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
  Odpowiedz
Chyba zapomniałam napisać ze jestem totalną amatorką.
Nie korzystałam nigdy z kursów ani żadnych tutoriali.
Moje bazgroły powstają albo na konkretne zamówienie albo są wytworem mojej wyobraźni.

To miało być Logo wytwórni muzycznej którą miał założyć dobry znajomy i jednocześnie producent muzyczny. Praca zrobiona dokładnie wedle wytycznych.
Zleceniodawca zadowolony choć powstanie wytwórni zostało zawieszone w zamian za to został zatrudniony w innej.[Obrazek: ka74.jpg]

to takie tam tło na Fb dla pana powyżej
[Obrazek: jcz6.jpg]

to było zlecenie klubu w Radomsku. Wstępnie zakładali płatną współpracę w efekcie wybrali kogoś kto dostaje 10 zł za plakat i jak dla mnie nawet tyle nie są warte owe plakaty.
[Obrazek: 7ltb.jpg]

to moja muzyczna strona na fb, sama dla siebie jakoś ni potrafię się wysilać[Obrazek: f4h0.jpg]

A to małe coś dla kolegi prezentera. Każdy szczegół zrobiony był dokładnie wedle życzenia.
[Obrazek: 62nb.jpg]

Kolejny młody i zdolny producent z polski prosił o coś prostego ale muzycznie wymownego. Zadowolony z efektu.
[Obrazek: 54422170.jpg]
  Odpowiedz
Obrazek NR 1 odpada, to chyba logo, ale nie staralnie.. Nie zniechęcaj się i pracuj dalej ... Ale tła są zajebiste, w jakim programie pracujesz... (Może nie dobrałaś do niektórych kolorów czcionek, ale to nic nie szkodzi)
Stop pomagania!
  Odpowiedz
(07.09.2013, 07:06)Michał napisał(a): Obrazek NR 1 odpada, to chyba logo, ale nie staralnie.. Nie zniechęcaj się i pracuj dalej ... Ale tła są zajebiste, w jakim programie pracujesz... (Może nie dobrałaś do niektórych kolorów czcionek, ale to nic nie szkodzi)

Obrazek nr 1 to Logo na stronę i jest wykonany według zaleceń.
Ja i zniechęcanie się? to nie możliwe.
Nie nazwę tego pracą to dla mnie zabawa a bawię się w Adobe Photoshop cs 6.

Kolory czcionek tu sprawa wygląda tak. Osoba dla której realizuje zlecenie daje mi swoje wytyczne. Białe litery zwykle są dobrze widoczne na ciemnych tłach ja mam tylko dobrać czcionkę no chyba że ktoś wie jakiej mam użyć.
  Odpowiedz
Coś się podoba, albo nie.
Nie znam się kompletnie na grafice od strony technicznej, a prace mi się podobają.
Są wykonane porządnie, dokładnie i niebanalnie, to dość istotne jeśli oceny dokonuje obsesyjny pedant :)
Zachęcam do dalszych ćwiczeń i samodoskonalenia się w tej kwestii.

Jest dobrze!

PS. Nikuś, Płeć Piękna zajmująca się grafiką, rośnie Ci konkurencja! :D
  Odpowiedz