Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Takie tam
(28.02.2011, 17:00)Beata napisał(a): Dzięki chłopcy

a siostrzyczce nie podziękujesz ...?

P.S. Wow ... poważnie a można skopiować i użyć w cytatach ...? AP.
  Odpowiedz
Ślicznie ! Obyś więcej takich wierszy pisała :)

Pomogłem? Kliknij Podziękuj lub Reputacja to nic nie kosztuje a dobrze o Tobie Świadczy ;)
  Odpowiedz
Obiecać nie mogę ale kto wie może kiedyś jeszcze coś skrobnę:).
  Odpowiedz
..ja koleżanki z tej strony nie znałem ... :) Super!
  Odpowiedz
Dzięki Adasiu ale to bardzo dawne dzieje.:)
  Odpowiedz
(28.02.2011, 19:40)rebecca2001 napisał(a): a siostrzyczce nie podziękujesz ...?
A co Ty taka wścibska i złośliwa jesteś? Czepiasz się rebeco i tak to odbieram czytając Twoje wypowiedzi na tym forum.

Odpowiedz
no ładnie :) :*
  Odpowiedz
(02.03.2011, 01:27)adam-as napisał(a):
(28.02.2011, 19:40)rebecca2001 napisał(a): a siostrzyczce nie podziękujesz ...?
A co Ty taka wścibska i złośliwa jesteś? Czepiasz się rebeco i tak to odbieram czytając Twoje wypowiedzi na tym forum.

... BO JESTEM ZAZDROSNA ... ja nie umiem pisać wierszy

a ponad to co Cię interesuje jaka ja jestem ... to nie forum randkowe ...
  Odpowiedz
Jak nie umiesz pisać wierszy - ucz się od Beaty - Ona umie. Nie powinnaś mieć powodów do zazdrości.
  Odpowiedz
(04.03.2011, 00:50)adam-as napisał(a): Jak nie umiesz pisać wierszy - ucz się od Beaty - Ona umie. Nie powinnaś mieć powodów do zazdrości.

a co ty zwierzaczku futerkowy możesz wiedzieć ...
taaaaaaaa , ale jeszcze trzeba mieć talent inaczej to byli tacy za komuny wierszokleci ...
  Odpowiedz