Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Tani skuter do szkoły.
Planuję zakup skutera, aby dojeżdżać na uczelnię. Czy możecie jakiś polecić. Zmieszczę się w cenie do 2tyś. złotych?
Zależy mi na tym, aby mało palił, i nie wyglądał jak dla starej babci.
  Odpowiedz
Polecam skuter ventus. Mało pali, mało kosztuje ( ok. 1900 zł ), ma fajny wygląd. Mój kolega ma takiego od roku i od tamtej pory siadł mu tylko licznik. Czyli na chinola to całkiem dobry. ;)
  Odpowiedz
NIE KUPUJ ŻADNYCH CHINOLI!!

Lepiej dołóż trochę i nazbieraj na jakąś używkę ale porządnej firmy typu: peugeot, aprilla ;-)
  Odpowiedz
No właśnie jaka firma jest dobra. Może od tego zaczniemy. Która firma produkuje coś najbardziej niezawodnego. Może jakaś lista, abym miał większe rozeznanie?
  Odpowiedz
Z firm niechińskich to:
-peugeot
-aprilla
-yamaha
-simson
-rieju
-honda

Ja osobiście bym ci polecił peugeota lub yamahe ;-)
  Odpowiedz
Honda czy Yamaha gorsza od Peugota? Na pewno wiesz co piszesz? Sorry ale żadnych francuskich producentów. Wydawało mi się, że takie marki jak podałem są przodujące a nie jakaś aprilla.
  Odpowiedz
Piaggio Włoski, dobry skuter tylko, że stoi w cenie :D
ale coś powinieneś znaleźć w tej cenie ;]
  Odpowiedz
Czy ja powiedziałem, że honda czy yamaha jest gorsza od peugeota?! Weź daj cytat ;-)

Marki które podałeś? Gdzie są te marki, bo sam przed chwilą pytałeś o marki abyś miał większe rozeznanie.

No sorx ale skutery peugeota są jednymi z najlepszych na rynku :) no chyba, że wedlug cb tanie, super chinolki rządzą ;-)
  Odpowiedz
Ja osobiście polecam te skutery:
PEUGEOT SPEEDFIGHT
APRILIA SR 50
Yamaha Aerox
  Odpowiedz
Ale one są drogie.
  Odpowiedz