Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Tatuaże.
Tatuaże są fajne, jeżeli razem współgrają ze sobą. Moja siostra napaćkała sobie kilka wręcz losowych tatuaży i wygląda to co najmniej głupio :D
Anioł na plecach, jakiś badyl na łydce, urocze ptaszki (zwierzęta, żeby nie było) na karku, i ważko-podobne coś nad prawą piersią. Ogółem: zero przemyślenia i smaku, ma-ka-bra. Już nie wspominając o tym, że są dość kiepsko zrobione. Nie mówię, że tragicznie, ale szału nie ma.
Już lepiej wygląda rękaw z tatuaży, ale takich, które rzeczywiście coś reprezentują i można o nich cokolwiek opowiedzieć, niż suche "a, bo lubię aniołki", czy coś.
Więc tak, tatuaże są fajne, ale trzeba uważać, co się robi, żeby nie wyjść na klauna :v
  Odpowiedz
[Obrazek: UJIxClb.jpg]
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Posiadam tatuaż, który zrobiłem mając koło 21 lat i szczerze nie żałuję. Jest widoczny bo widnieje na przedramieniu i osobiście nigdy nie spotkałem się z negatywnym odebraniem mojej osoby ze względu na tatuaż. Chciałbym wykonać na drugiej ręce imię mojej córki, ale brak czasu nie pozwala. Co do kolorowych tatuaży to szczerze widziałem wiele ładnych wykonań i wszystko zależy od tego jaki to tatuaż i ile tego koloru w nim jest bo osobiście preferuję głównie czarne.
  Odpowiedz
Ja nie mam żadnych tatuaży, niezbyt mi się podoba pomysł ich robienia. Poza tym po pewnym czasie tatuaż z czego to się orientuję może się zdeformować poprzez nabranie czy utratę masy ciała. No i po pewnym czasie może się przestać podobać temu kto go posiada.
  Odpowiedz
Chcę tatuaże, muszę odkładać pieniądze, ale póki co są ważniejsze wydatki. Jak byłam nastolatką, to myślałam o rękawie, ale na szczęście przeszło mi. Na początku zrobiłabym sobie coś drobnego, na wypróbowanie, ale podejrzewam, że mogę się od tego uzależnić.
(08.04.2017, 19:04)amb00 napisał(a): Poza tym po pewnym czasie tatuaż z czego to się orientuję może się zdeformować poprzez nabranie czy utratę masy ciała. No i po pewnym czasie może się przestać podobać temu kto go posiada.
Jeżeli ktoś nie jest zadowolony, to można zawsze zrobić dobry cover lub usunąć.
  Odpowiedz
[Obrazek: th1493156004901.jpg] [Obrazek: th1493570508891.jpg] [Obrazek: th1493570076541.jpg] [Obrazek: th1461517638101.jpg]
  Odpowiedz
Któryś z tych chcesz zrobić?
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
mi się osobiście u kogoś podoba tatuaż sama bym sobie nie zrobiła.
  Odpowiedz
Mi się podobają kółka olimpijskie, możliwe że sobie wytatuuje z drugiej strony nadgarstka.

Czyż nie ładne?

[Obrazek: tatuaze_olimpijskie.jpg?itok=bMxhtJeb]

i

[Obrazek: b_4_28707.jpg]

[Obrazek: 1344853177769.jpg]

[Obrazek: 1344853186103.jpg]

Więcej - pierwsze kilka od góry zdjęć.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
[Obrazek: th1514497374181.jpg] [Obrazek: th1511700528231.jpg] [Obrazek: th1511701762591.jpg] [Obrazek: th1513457517431.jpg][Obrazek: th1485205996751.jpg]
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości