Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Terminy wypłat
Witam,

ile czasu zazwyczaj czekacie na wypłatę zgromadzonych środków po kliknięciu w przycisk "Wypłać" w panelu programu partnerskiego chomika?
  Odpowiedz
10 dnia miesiąca robią wypłate, a 15 pieniążki są już na koncie :)
  Odpowiedz
to ja czekłem 3 miesiace na wypłate, musiałem wypełnić ta nowa umowe i dopiero wypłacili, 11 dnia miesiaca i gdzies z tydzień później na koncie
  Odpowiedz
Czyli mam rozumieć, że jak nie wypełnię tej umowy to pieniędzy nie otrzymam jak zleciłem wypłatę
zgromadzonych środków?
Przyłącz się do Akcji zgłoś posta!
  Odpowiedz
Borat napisał(a):Czyli mam rozumieć, że jak nie wypełnię tej umowy to pieniędzy nie otrzymam jak zleciłem wypłatę
zgromadzonych środków?
Dokładnie tak. Musisz wypełnić umowę + rachunek.
Inaczej nie otrzymasz pieniędzy na swoje konto. To jest logiczne.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości