[table][cell]Rzeczy które Ci sprzyjają |
kolor | różowy |
owoc | banan |
kamienie | kwarc |
cyfra | 6 |
liczba | 46 |
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Tester Nicków
|
||||||||||||||||||||
[cell]Rodzaje posiadanej inteligencji
| [cell]Kilka faktów na Twój temat [row]
[/row] [/table] Trochę to jak horoskop, a horoskop głęboko zahacza o "wiarę" w gwiazdy a to zahacza o magię a to zahacza o okultyzm. Nie jest to dobre dla nikogo bo można w ten sposób "uwierzyć" w bajki o samym sobie i żyć innym torem niż tym który został dla nas stworzony. Co do faktów to zgadza się w 100% ale nie przyjmuję wagi do tego co zostało tam napisane. Również od teraz nie będę taki jakiego mnie opisano i nie będę instruował się tymi "wskazówkami". W życiu codziennym wygląda to nieco inaczej i raz jestem taki jak powyżej a raz zupełnie inny i to jest mi w zupełności wystarczające. Kolor różowy??? No fajny jest, nie? ;-D Nie przyjmuję wagi do cyfr ani do liczb. Kiedyś to robiłem ale tak się zakręciłem że upadłem i zaprzestałem tych "magicznych praktyk". Już nie wierzę w liczby bo skutek zawsze był mizerny. Nie polecam. Inne pseudo i wyniki: Mój chomik: skrzypas_ Inne fora: skrzypas85 Inne fora: skrzypas@ Nie rozmawiam za pomocą czatu i PW.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Jak mi wyszło: kolor=różowy to przeczytałem resztę tabelki i wyłączyłem ponieważ wolę kolor czarny
![]() ![]()
18.10.2011, 16:31
Cytat:DamianSKilka faktów na Twój temat Cenisz sobie bliskość i bezpieczeństwo, od partnera oczekujesz czułości i zainteresowania Jesteś lojalny i koleżeński, nie cierpisz fałszu i dwulicowości W życiu kierujesz się uczciwością, przestrzegasz przepisów i postępujesz zgodnie z prawem Tryskasz optymizmem i zachowujesz pogodę ducha nawet w trudnych sytuacjach Dobrze czujesz się w grupie, lubisz współpracować z innymi ludźmi świetnie wyczuwasz nastroje i emocje u innych, potrafisz uważnie słuchać. |