Testuj forum
|
||||||||||
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
03.08.2012, 22:58
Pisać można, ale podpis nie funkcjonuje. Hmmm
03.08.2012, 23:12
![]()
04.08.2012, 21:08
Mój test
Mój test Mój test Mój test Mój test Mój test Mój test IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Mój test Mój test Mój test Mój test Mój test Mój test Mój test
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam [chapter]CHCESZ DOSTAĆ ?
←█◙◙ <hahaha>☺♥
■■┌┌╩╚▬▬▬)♦♣○ ☻♥♠○◘•♦♣☻ †.† ^^
05.08.2012, 01:30
____________$b__Vb.________________________________________
______________'$b__V$b.______________________________________ _______________$$b__V$$b.____________________________________ _______________'$$b._V$$$$oooooooo._________.._______________ ________________'$$P*_V$$$$$""**$$$b.____.o$$P_______________ _________________"_.oooZ$$$$b..o$$$$$$$$$$$$C________________ _________________.$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$b.______________ _________________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$______________ ___________.o$$$o$$$$$$$$P""*$$$$$$$$$P"""*$$$P______________ __________.$$$**$$$$P"q$C____"$$$b_________.$$P_______________ __________$$P___"$$$b__"$_._.$$$$$b.______*"_________________ __________$$______$$$._____"***$$$$$$$b._A.__________________ __________V$b___._Z$$b.__._______"*$$$$$b$$:_________________ ___________V$$.__"*$$$b.__b._________"$$$$$__________________ ____________"$$b_____"*$.__*b._________"$$$b_________________ ______________"$$b._____"L__"$$o.________"*"_____.ooo..______ ________________"*$$o.________"*$$o.__________.o$$$$$$$$b.___ ____________________"*$$b._______"$$b._______.$$$$$*"___""*._ _______________________"*$$o.______"$$$o.____$$$$$'__________ __________________________"$$o_______"$$$b.__"$$$$___...oo.._ ____________________________"$b.______"$$$$b._"$$$$$$$P*""""" ___________________________._"$$_______"$$$$b__"$$$$P"_______ ____________________________L."$.______.$$$$$.__$$$$_________ _____________..______________$$$;______o$$$$$$__$$$$_________ __________._$.l______________"$$'____.$$$$$$$P__$$$P_________ ________.I_.$b_b_'.___________"P___.P*""*$$$$;__$$$__________ ______.$P__$$o_"._".__.________"_."______$$$$___$$;__________ _____.$$;__$$$._"A_"$._"._______'_______o$$$P__.$P___________ ____.$$$b__$$$$._*$._"$$$$o.__________.$$$$P___$"____________ ___.$$$$$__$$$$$._"$$o."**$$$$o.'__.o$$$$P"____P_____________ ___$$P"$$b_$$$$$$o__"*$$$$boooooc$$$$$$$P"___._______________ ___$$__$$$."$$$"*$$.___"$$$$$$$$$$$$$$$$C__.o"_______________ ___I"__$P"$."$$b._"*$.____"**$$$$$*"*$$$$$$$"________________ ___'___$__"$."$$$.___""'______________"*$$*__________________ _______$.___"."$$$$o_________________________________________ _______"I_______"$$$$b._.____________________________________ ___________________"$$$b."$o.________________________________ _____________________"*$$."$$$o._____________________________ _______________________"$$o_$$$$b.___________________________ ________________________'$$o'$$$$$b._________________________ _________________________'$$.'$$$**$o________________________ __________________________'$$.$$$._'$$_______________________ ___________________________$$;_$$$o._"$._____________________ ___________________________"$:_$$_"*o__".____________________ ________________________L___$$_$P____l__'.___________________ ________________________$._.$$_$;____________________________ ________________________;$.$$P_$_____________________________ ________________________"$$$$_P'_____________________________ _________________________$$$;:_______________________________ _________________________$$P_________________________________ ________________________o$P__________________________________ ________________________$P___________________________________ ________________________I'___________________________________ Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
07.08.2012, 22:21
Test podpisu :huh:
|