Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

The Simpsons Hit And Run
The Simpsons Hit And Run zawitała na naszych półkach 28 listopada 2003
[Obrazek: 51483381.jpg]

Szaleni bohaterowie serii The Simpsons powracają na ekranach komputerów w odlotowej grze akcji, w której zwiedzisz całe miasto Springfield - piechotą lub samochodem. Doskonały humor, skomplikowane misje i ulubieni bohaterowie czekają na Ciebie w tej wyjątkowej produkcji, którą zamówić możesz już dziś!

W Springfield dzieją się dziwne rzeczy. Ludzie znikają w niewyjaśnionych okolicznościach, na zbożu pojawiają się zagadkowe kręgi, a w najbardziej nieoczekiwanych miejscach mieszkańcy odnajdują ukryte kamery. Kiedy Homer zwraca uwagę na zaparkowaną przed swoim domem furgonetkę z anteną satelitarną na dachu, postanawia sam przeprowadzić śledztwo i wykryć sprawcę tych wydarzeń. Prawda, którą odkryje wstrząśnie całym Springfield - weź udział w śledztwie!
Wymagania sprzętowe gry:
Procesor: brak danych
Karta Graficzna: brak danych
Pamięć RAM: brak danych
System: brak danych

inf.: miastogier.pl
Sam miałem i grałem tylko,że na Playstation2 i sam nie wiem jakie są wymagania na komputer.Bardzo fajna gierka.Polecam:):):)
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości